Remus Lăpușan candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj

Remus Lăpușan este candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și în fruntea listei de candidați ai aceluiași partid pentru Consiliul Județean Cluj.

”Candidez pentru conducerea Consiliului Județean Cluj pentru că îmi pasă. Îmi pasă de Cluj și de clujeni, iar experiența mea de două decenii în politica locală stă mărturie pentru asta. Am inițiat proiecte menite să producă o dezvoltare sustenabilă pentru Cluj și am fost promotorul altor proiecte bune pentru județ, dezvoltate împreună cu alți politicieni locali. Văd Clujul cu ochii minții, dincolo de ambiții politice, și văd în el un mare potențial care nu a fost încă valorificat cum se cuvine. Văd în el casa noastră, un cămin unde punem toți umărul, cu drag, pentru că știm că împreună suntem mai buni, mai curajoși, mai puternici. Cu credință și cu chibzuință, voi continua să pun ”cărămidă peste cărămidă” pentru un Cluj al viitorului așa cum am dori să-l găsească generațiile care vin după noi”, declară Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

În vârstă de 49 de ani, Remus Lăpușan a ocupat funcția de consilier județean timp de două mandate din partea PSD, partid din care a demisionat în octombrie 2019, după 23 de ani în care a fost membru. Remus Lăpușan a condus timp de mai mulți ani filiala județeană a PSD Cluj.

 

 

Adauga comentariu