REMATINVEST, jucator cu impact national in domeniul reciclarii, este noul sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii!

Se intetesc pregatirile pentru noul sezon la U Cluj. Lotul s-a reunit luni, 14 august, dar "incalzirea" s-a facut mai relaxat la meciuri de tenis si beach volley, pentru ca jucatoarele si stafful sa faca cunostinta si sa se obisnuiasca unii cu altii. Antrenorul Dragan Petricevic va demara insa in tromba pregatirile incepand de saptamana viitoare.

Petricevic a stabilit si programul meciurilor de pregatire ale fetelor Universitatii:

3-4.09 cu BC "Sirius" la Tg Mures

8-9.09 cu Aluinvent DVTK la Miskolc

15-17.09 "Cupa Sirius" la Tg Mures cu Brasov, Sirius, o echipa din Ungaria si U

23.09 meci-supriza si prezentarea lotului

 

Tot la capitolul vesti proaspete, au fost anuntate si cele doua grupe ale competitiei europene Central European Women League (CEWL)

 

Grupa A

 

CSU Olimpia Brasov

CSU Alba Iulia

Flying Foxes Vienna Austria

Basket Zabiny Brno Cehia

 

Grupa B

 

CS "U" Cluj Napoca

CSM Satu Mare

BC Pharmaserv Marburg Germany

CBS Ostrava Cehia

 

Primul meci al Universitatii in competitia europeana va avea loc in 18.10 cu Satu Mare.


"E o competitie noua pentru noi, de aia nu pot sa zic nimic despre obiective, dar faptul ca Clujul joaca in competitii europene dupa 13 ani e suficient de motivant. Marburg e locul 3 in Germania, Ostrava a jucat Final 4 la CEWL anul trecut.

Meciul cu Satu Mare va fi dificil. Satu Mare este echipa care va castiga campionatul sau cel putin asa am inteles din presa. Au un lot deosebit de bun cu jucatoare platite foarte bine, de la 5000 pana 8000 de euro pe luna, e clar ca Satu Mare e favorita chiar si la castigarea CEWL, nu numai a campionarului la noi", a declarat Liviu Alexa, directorul executiv al echipei, care a facut cu ocazia acestei declaratii si un anunt extrem de important: REMATINVEST, unul dintre liderii reciclarii din Romania, s-a alaturat ca sponsor proiectului Universitatea.

"Compania clujeana REMATINVEST este cunoscuta in mediul local de business prin seriozitatea sa. Liviu Ciupe este insa si un iubitor al sporturilor de echipa, un om care, de exemplu, a ridicat prin implicarea sa financiara si sufleteasca nivelul voleiului romanesc. Ne bucuram sa il avem alaturi, sa avem alaturi o firma asa de serioasa precum REMATINVEST", a mai spus Alexa.

Adauga comentariu