Relu Peștean, vindecatorul ce a revenit din moarte: "Cam in cinci sedinte rezolv orice"

A fondat o comunitate de terapeuți, aleși pe sprânceană din majoritatea sistemelor de vindecare alternativă, pentru ca toți cei care doresc să se vindece, nu doar fizic, simptomatic, ci și spiritual, energetic, cauzal, să-și poată găsi propria cale și metoda potrivită de vindecare. A fondat și o ,,școală a nemuririi” unde, pe lângă știința vindecării trupului și sufletului, elevii săi deprind la modul practic și știința și arta de a fi, dincolo de oameni carnali, într-o lume de materie, spirite încarnate într-un univers divin. Omul se îmbolnăvește și se vindecă singur, ,,doarme” visul materiei și se trezește singur, iar Relu Peștean, prin cunoștințele și practica sa doar facilitează toate aceste procese. Și le facilitează cu succes: vindecă boli grave, cursanții săi la ultimul modul merg pe jar, iar el însuși a revenit la ,,viață” după un episod de moarte clinică de 34 de minute, după un stop cardiac constatat de 2 medici și 4 farmaciști.

Relu Peștean e o persoană normală, care a conștientizat faptul că normalitatea și firescul nu cuprind doar ceea ce am fost învățați și educați de mici, materia și lucrurile materiale, palpabile și văzute, ci și spiritul și stările spirituale, la fel de palpabile, deși de multe ori nevăzute. Omul se trezește în lume, ca dintr-un somn al ființei, adormit. Viața e de multe ori un vis material în care spiritul și capacitățile spirituale se manifestă doar spontan, sporadic, sau se manifestă prea puțin, rămânând uneori doar într-o stare latentă, până la dispariția corpului fizic.

Relu Peștean a avut puseuri spontane de manifestări energetice și spirituale, încă din copilărie, când vindeca prin intermediul palmelor suferințele colegilor săi, în joacă și în glumă. Fire rațională, s-a întrebat asupra naturii vindecărilor ,,supranaturale” pe care palmele sale le realizau și, din dorința de a înțelege și a fundamenta științific tot ceea ce el putea face la modul intuitiv, a studiat exhaustiv sistemele de vindecare alternativă, dar și fizica și fizica cuantică, ce acum începe să explice supranaturalul ca natural.

Relu Peștean e o persoană la fel ca tine, care și-a dat însă seama că, la fel ca tine, e mai  mult decât o simplă entitate fizică. Mai multe, în cadrul acestui portret.

Și-a descoperit capacitatea de a vindeca, în mod instinctiv, la 17 ani

Relu s-a născut la Cluj, crescând într-o familie modestă, la bloc, în Mănăștur. Mama sa a fost croitoreasă, iar tatăl lăcătuș montator:

,,Nimic special, nu am fost nimic special și nu sunt în momentul de față...”

A făcut vreo 20 de ani de arte marțiale și și-a descoperit capacitatea de a vindeca, printr-o întâmplare, la 17 ani, când, în urma unui antrenament, un coleg i-a spus că îl doare genunchiul:

,,Și îi pun mâna pe genunchiul lui instinctiv și, după câteva minute, îmi spune că nu îl mai doare genunchiul și că e foarte fierbinte în palmă.”

După câteva zile, a vindecat o altă colegă, ce avea o migrenă:

,,După câteva zile, o altă colegă, cu durere de cap... am zis că într-adevăr l-am rezolvat pe coleg cu genunchiul și că o rezolv și pe ea cu capul – totul în glumă, și cu râsete, și brusc îi trece durerea de cap și la fel zicea că simte o căldură mare sub palmele mele.”

Iar aici a fost doar începutul. Timp de 11 ani, Relu punea mâna pe locul durerii, iar oamenii îi spuneau că nu îi mai doare:

,,Timp de 11  ani am făcut toată joaca asta în orb, fără să știu ce fac...”

,,Eu de fapt nu am vindecat pe nimeni – oamenii își creează bolile și tot ei se și vindecă”

Într-un final a început să caute oameni care să îl poată învăța, sau să-i poată elucida ceea ce face: de ce anumite persoane scapă de durere sub mâinile lui. Așa a dat de un maestru Reiki, energoterapeut, Anca Horge, și de atunci a început să învețe cum să lucreze cu energiile, ce fel de energii sunt, căutând și găsind mai multe sisteme de vindecare, începând cu Reiki și continuând cu toată gama de sisteme Reiki, Karuna Reiki, Kundalini, bioenergie, energie reconectivă, pranoterapia și multe alte sisteme de vindecare energetice:

,,De ce am căutat toate astea? Pentru că de fiecare dată când începeam să vindec, să apară vindecări sub mâinile mele, îmi doream să fac totul mult mai repede, aveam impresia că un tratament de 21 de zile este prea mult pentru a vindeca o boală și îmi doream ca vindecările să apară mai rapid. Lucrând cu mulți oameni mi-am dat seama că eu de fapt nu am vindecat pe nimeni – oamenii își creează bolile și tot ei se și vindecă.”

Relu Peștean s-a axat foarte mult și pe partea de protecție energetică asupra persoanelor, grupurilor, asupra locuinței, mașinii, terenurilor, partea de protecție energetică apărând în toate sistemele de acest tip:

,,Asta chiar am lucrat foarte mult. Și acuma mă duc pe protecție energetică și îmi învăț elevii să își folosească protecțiile în cazurile speciale.”

Rugăciunile sunt un sistem de protecție și de vindecare

Rugăciunile, spune Relu Peștean, au de asemenea un rol foarte important, și sunt de fapt un alt sistem de protecție sau de vindecare – sistemul de vindecare al lui Rasputin, de exemplu, se baza pe rugăciune; el se ruga cu atâta pasiune, încât uita de starea corpului fizic:

,,Rugăciunea poate fi făcută și ar fi bine să fie făcută cu cuvintele proprii. E adevărat că unele rugăciuni sunt special create cu anumite cuvinte cu anumită energie, dar cel mai mult și cel mai puternic creează cuvintele proprii rostite în rugăciune, și cel mai important e că poți să faci  asta oriunde: în biserică, în mănăstire, în mijlocul pădurii sau în bloc – important e ca atunci când o faci să fii tu cu tine. Căutând sisteme de vindecare, am studiat și sistemul de vindecare al lui Isus, pentru că de fapt Isus vindeca instantaneu – așa am ajuns să aflu de puterea cuvintelor și a rugăciunii, care nu sunt de fapt decât o altă formă de energie.”

,,Ceea ce pe vremuri se numea vrăjitorie sau magie, astăzi se numește fizică cuantică sau tehnologie”

Relu Peștean a fost un autodidact, ce a citit sute de cărți și a trecut personal prin mai multe sisteme, inclusiv prin cele de rugăciune. Toate sistemele energetice vorbesc despre partea spirituală a omului și astfel a început să lucreze cu partea spirituală, să caute tot mai mult, dorindu-și să știe tot adevărul:

,,Și aici aveam o problemă. În orice religie, în orice cult pe care eu l-am studiat, ți se spune: «Crede că e așa, atunci vei ajunge să știi, să cunoști» - ori eu sunt un tip sceptic, nu pot să cred, și mă interesa cum se produce evenimentul, care este procesul fizic sau biologic, chimic, care se produce în momentul în care sunt cu mâinile pe pacient, și de ce el se vindecă. Astfel, căutările m-au dus înspre drumul cunoașterii asupra a ceea ce înseamnă astăzi fizica cuantică, ce deja în zilele noastre explică foarte multe. Ceea ce pe vremuri se numea vrăjitorie sau magie, astăzi se numește fizică cuantică sau tehnologie.”

Șamanismul este capacitatea de a accesa anumite energii

Relu Peștean afirmă că toți avem capacități, într-o stare latentă, și le putem dezvolta, indiferent de vârstă, sex, rasă, cult, direcție sau apartenență religioasă. Capacitatea asta pe care o avem toți nu e de fapt una extrasenzorială, deși așa am fost educați să credem – am fost educați să rupem legătura cu universul, cu natura. Trăind în asfalt, între betoane, am fost învățați să concurăm, să devenim numărul 1 în tot ceea ce facem, pe când, pe vremuri, strămoșii noștri trăiau în echilibru cu semenii lor, dar și cu pământul și cu forțele universului.

În căutările sale înspre a vindeca, Relu a cunoscut și șamani, șamanismul nefiind altceva decât capacitatea de a aduce anumite energii pentru vindecare sau pentru prosperitate, sau pentru  bunul mers al tribului (comunității). Șamanii folosesc anumite cuvinte sau elemente ale naturii, cum ar fi spiritul plantelor, al munților, al apei, spiritele animalelor, acestea fiind cuvintele, limbajul lor, prin care nu fac altceva decât să acceseze anumite energii:

,,Am avut șansa să cunosc oameni care au lucrat cu șamanismul tibetan, oameni care au adus învățăturile de la șamanii din Americi, din America de Nord, Centru și Sud. Diferența între un energoterapeut și un șaman este că la energoterapeut mergi la câteva ședințe de tratament, pe când la șaman mergi la vindecare: te ține acolo cât e nevoie, o oră, o zi, o săptămână, dar când ai plecat de acolo ești vindecat.”

Marea surpriză a lui Relu Peștean, dar și a altor terapeuți, este că, dacă până în urmă cu 5 ani oamenii erau sceptici la această formă de vindecare energetică, adică apelau la acest tip de terapie doar în ultimă instanță, când nu mai exista nimic pentru ei în sistemul alopat, care să îi ajute să își redobândească sănătatea, acum, din ce în ce mai mulți oameni apelează la medicina energetică înainte de a face un tratament alopat, tot ce înseamnă medicină alternativă începând să ia amploare.

,,Eu iau acum numai cazurile care mi se par provocări - cam în 5 ședințe rezolv orice”

Pe fondul unei deschideri tot mai mari a pacienților înspre terapiile alternative, în octombrie 2013, împreună cu o prietenă, Relu Peștean a fondat Asociația Vindecare Alternativă, o asociație non-profit, care aduce sub umbrela sa tot ce înseamnă sisteme de medicină alternativă, de la acupunctură la apiterapie, bioenergie, Reiki și multe altele. Există și un site, vindecarealternativa.ro, pentru a facilita accesul celor interesați, la toate aceste terapii:

,,Pe site-ul nostru, vindecarealternativa.ro, omul de rând poate găsi sistemele de vindecare ce consideră că i se potrivesc, alternative cât se poate de naturiste. De fapt totul vine pe linie naturală, vreo 30 și ceva de terapii. Fiecare terapie are terapeuții care au ales să lucreze cu noi și au ales să zică «da» la ideea asta. Ei sunt din Cluj, dar avem și din afara Clujului persoane care au considerat benefic să intre într-o grupare care promovează terapiile complementare. Există un sistem în care omul alege – are numerele de telefon pe site și poate cere o consultație, care este gratuită, pentru a alege care dintre terapiile existente e ok pentru vindecarea bolii. Se merge foarte mult pe rezonanța terapeut-pacient, sau rezonanța pacient-terapie. Am avut pacienți creștini practicanți, care mi-au zis clar: «Nu vreau să pui șamanismul pe mine!», și le-am respectat dorința, am lucrat cu energoterapie, cu Reiki.
Cine dorește poate intra pe site-ul respectiv. Eu iau acum numai cazurile care mi se par provocări, nu mă mai bag în răceli, dureri de cap, iau, de exemplu, chestii destul de grave: paralizii am rezolvat acuma două. Eu cam în 5 ședințe rezolv orice.”

,,Școala ancestrală a nemuririi”

După tot studiul legat de terapii energetice, plus practica spirituală, cu confirmare din lumea științei, din partea fizicii cuantice, fiindcă întreaga sa experiență merita transmisă mai departe, Relu Peștean a creat o școală, numită ,,Școala ancestrală a nemuririi”, pentru că, explică el, deja este demonstrat științific că corpul uman este cea mai complicată și mai complexă mașinărie din univers, care este ținută în viață de o baterie, de un acumulator numit spirit, iar în momentul în care acest acumulator își pierde energia, corpul fizic intră în procesul de îmbătrânire și apoi în moarte. Ce e important e faptul că, potrivit studiilor făcute, avem posibilitatea de a încărca acumulatorul numit spirit, în permanență, astfel putând ține corpul fizic în viață foarte mulți ani, sau chiar veșnic.

,,Am stat 34 de minute în stop cardio-respirator, cu 52 de martori, din care 2 medici și 4 farmaciști”

Relu Peștean a cunoscut veșnicia în timpul vieții, al cărei fir a fost întrerupt pentru 34 de minute, într-un episod de moarte clinică pe care l-a trăit pe fondul unui exercițiu de meditație:

,,Am avut un episod de moarte clinică. În februarie 2009 am avut prima experiență în afara corpului pe fondul unui exercițiu de meditație în care am stat 34 de minute în stop cardio-respirator, cu 52 de martori, dintre care 2 medici și 4 farmaciști – ei m-au declarat mort. Nu a putut să vină SMURD-ul pentru că eram în vârful muntelui și era vijelie afară, și m-am trezit brusc. Mi s-a schimbat viața complet, modul de a gândi este complet diferit – faptul că am fost acasă era o certitudine, și că nu aparțin acestui loc, dar din acel moment s-a produs un fenomen numit lipsa grijilor, plus că tratamentele s-au accentuat, astfel, boli pe care le vindecam în 21 de ședințe, au ajuns să se vindece în 5 ședințe, conexiunile neuronale se făceau foarte repede, deveneam tot mai tonic, tot mai în priză, cu somn tot mai puțin și hrană tot mai puțină. Acum dorm o oră jumate pe noapte.”

După această experiență, Relu Peștean a început să studieze fenomenul care se produce în timpul morții, astfel ajungând la concluzia că toți cei care au parte de acest fenomen îl trăiesc în funcție de religia în care au fost crescuți, de educația pe care o au, de cultura din care provin; toți ajung acolo unde au fost impregnați de mici ca și educație, ca și cultură, ca și religie, pentru că în momentul ieșirii din corp noi plecăm cu conștiența cu care am fost atunci, în acea viață, cu experiențele și nivelul de conștiență pe care l-am acumulat în acea viață, și în momentul respectiv asta se întâmplă pentru că tu ești convins că vine cineva din cultul tău și te ajută. În toate cazurile, sentimentul revenirii este o părere de rău, ,,ca și cum am plecat de unde era bine și m-am reîntors în acest coșmar.”

,,Școala ancestrală a nemuririi este un sistem de dezvoltare personală care include cele trei aspecte: energetic, spiritual, științific”

Tot ceea ce se face în școală este demonstrat științific, spune profesorul de nemurire, și ce e foarte important să știe lumea e că în școala lui Relu Peștean nu există nicio regulă, singura lege care există fiind cea a liberului arbitru:

,,Eu îi trimit pe elevii mei la toate sistemele de dezvoltare și de vindecare care există, pentru că fiecare rezonează la câte unul, și toate pornesc de la o linie de start și se întâlnesc într-un punct. Așa că oamenii ar face bine să experimenteze cât mai multe sisteme, cât mai multe căi, în primul rând pentru a ajunge la un sistem de cunoaștere mai înalt, și pentru a găsi linia care li se potrivește în viață, și pe care pot evolua foarte ușor din punct de vedere spiritual, energetic.”

În școală se mai predau și sisteme de vindecare energetică și aducerea la suprafață a simțurilor rămase latente în noi, a tot ceea ce înseamnă ,,paranormal”, datorită faptului că toate acestea sunt absolut normalități, doar că nu am fost educați să lucrăm cu aceste simțuri:

,,Aici intră telepatia, clarviziunea, simțurile energetice, dezvoltarea clarauzului, clarmirosului, capacitatea creșterii vibrației energetice până la înțelegerea procesului de nemurire, unde fiecare are liberul arbitru de a-l accesa sau nu. Până la urmă școala este un sistem de dezvoltare personală care include cele trei aspecte: energetic, spiritual, științific, în care se prezintă exemple specifice, în care punem creierul mare să funcționeze în capacitate mult mai mare decât este el acum în funcțiune.”

Școala e compusă pe 7 module, un modul însemnând un weekend, o dată pe lună, iar fiecare cursant trebuie să participe în mod obligatoriu începând de la primul modul. Modului I al următoarei grupe se va desfășura în 24-26 aprilie, iar toate informațiile necesare pot fi găsite pe site-ul vindecarealternativa.ro, unde există și un formular de înscriere și toate datele de contact.
Până acum, cursurile lui Relu Peștean au fost urmate de aproximativ 300 de oameni:

,,Dacă la început veneau oameni deschiși pe partea spirituală, energetică, acum am fost foarte surprins să îmi vină tot mai mulți oameni care lucrează în științe exacte. Acum au început să vină programatori, medici, ingineri, pentru că lucrez cu fizică și cu fizica cuantică, și asta îi învață chiar pe limba lor. La un moment dat, și un preot am avut.
Școala are  o bază științifică, este demonstrarea din punct de vedere științific a tot ceea ce înseamnă spiritual, energetic, e bazată pe foarte multă practică, teorie mai puțină, atâta cât să îi învăț chestiile de bază, apoi le dau foarte mult să citească, să studieze singuri - asta se face acasă, dar exercițiile practice le facem sub supraveghere foarte strictă, ca să nu pățească nimeni nimic și viața fiecăruia să se desfășoare în condiții optime mai departe.
Ultimul modul include un test, mersul sau trecerea pe un covor de jar de 10 metri, la 600 de grade Celsius – aici deja ai învățat cam tot ce e de învățat și știi că nu poți să te arzi, să pățești nimic, atâta timp cât folosești creierul mare în mod adecvat; practic omul poate să fie nemuritor și invincibil și ăsta e un prim test în care i se demonstrează asta.”

Relu Peștean spune că școala sa e destinată tuturor, iar important nu e să creadă omul, ci să vrea să experimenteze necunoscutul și noul față de sistemul de gândire actual al lui, lucru valabil și în vindecări: nu trebuie neapărat să creadă în sistemul respectiv de vindecare, ci să își dorească vindecarea. În școală se învață identificarea cu spiritul, cu divinitatea, nu cu omul.

,,Deja gândeam și vorbeam altfel”

Relu Peștean a terminat psihologia undeva pe la 33 de ani, iar timp de 10 ani a lucrat în sistemele militare, de unde și-a dat demisia, în urma momentului de moarte clinică petrecut în 2009. A fost căsătorit și are un băiat de 13 ani:

,,Nu mai sunt căsătorit tot din 2009, fiindcă atunci viața mi s-a schimbat complet și o mare parte din oamenii care erau lângă mine m-au considerat «nebun», pentru că deja gândeam și vorbeam altfel. Eu sunt prin munți, prin păduri, stau în oraș două-trei zile pe săptămână, vin lunea și plec joia din Cluj, sunt în contact cu natura. Cursurile le țin într-o locație specială, izolată complet, în munți, o cabană, pentru că eu vreau să nu mi se uite nimeni peste gard, ce fac eu acolo, ca oamenii din școală să se poată deconecta și să își poată da drumul la tot ce înseamnă emoțional.”

Team building-uri pentru companii pe linie de supraviețuire

Relu stă foarte mult în natură și pentru că a ținut, și vrea să reînceapă din vară iar, cursuri de supraviețuire. Vrea să înceapă un sistem de team building pentru companii, pe linia de supraviețuire, la sfârșitul căruia directorul companiei va primi date despre angajați, prelucrate de către psihologi care vor observa tot ce se întâmplă în grup. În urma jocurilor concepute de Relu Peștean psihologii vor putea distinge anumite trăsături ale participanților la team building, analizând rezistența și performanțele lor în condiții de stres. Există oameni care funcționează foarte bine în condiții de normalitate, dar sunt și oameni care funcționează mai bine în condiții de stres și în contra timp, și atunci directorul poate ști cum să își folosească angajații, în funcție de particularitățile lor psihologice.

Tot ceea ce ați citit în acest portret e un fenomen global ce ia din ce în ce mai multă amploare. Tot mai multă lume e preocupată de spiritualitate, care tinde să iasă din zona ezotericului, prin faptul că e îmbrățișată de tot mai mulți inițiați, ce urmează cursuri, terapii alternative, sau care pur și simplu privesc în interior și se redescoperă pe sine.

Relu Peștean e un exemplu relevant pentru ceea ce tinde să devină, pentru foarte mulți oameni, nu o practică, sau un sistem de practici, ci conștiință și un stil de viață. Fizica cuantică vine acum în urma unor practici ancestrale să demonstreze faptul că magia, supranaturalul sunt de fapt doar o simplă normalitate magică. Relu Peștean, prin activitatea sa, te ajută să-ți extinzi percepția asupra unui firesc, a unei normalități cu o plajă mult mai largă, și să-ți reamintești natura ta divină, într-un univers divin.

Comentarii

Rares Gavrilescu

18.02.2015 12:28

Felicitari pentru articolul-portret. Am interactionat si interactionez cu Relu in diverse proiecte si, in esenta, lucrul cel mai important care poate fi observat la cursantii lui este ca isi schimba si isi reevalueaza viata cotidiana, actiunile si modul in care interactioneaza cu semenii lor.La fel cum toate problemele sunt in noi, tot acolo gasim si rezolvarea lor si aceste cursuri ii ajuta pe cei care participa la ele sa deschida portita care duce la o cantitate inepuizabila de energie pozitiva.

Vendel

18.02.2015 12:50

Foarte interesant! Cred ca 'marii' lideri nu sunt foarte bucurosi cand mai apare un asemenea om si incepe sa ne deschida mintile atat de inchise! Cateodata ma mira cat de inteligenti ne consideram fata de stramosii nostri, pe cand, cred ca tot ceea ce am invatat , e sa ne distrugem si sa ne controlam aproapele mai eficient. Iar lucrurile care conteaza cu adevarat , le-am uitat in totalitate! Pacat ca nu stau in tara, chiar as fi foarte interesat sa particip la cursurile acestui om. Sper ca pe viitor sa am ocazia... :)

hhhhhhh

18.02.2015 15:24

Asta e un articol publicitar? Sau omagial? Asa pare.Pare o momeala pentru oameni disperati sau naivi

ARDELEAN

19.02.2015 11:45

Undeva ,ma regasesc si eu in aceasta  poveste prin simplul fapt ca am aceleasi deprinderi de a incerca sa alin durerile cu mainile si,uneori,chiar am reusit,dupa spusele beneficiarilor tratamentului.Am fost sa mi se masoare campul bioenergetic si mi s-a spus ca e peste medie si trebuie sa-l mai antrenez si de aceea  vreau sa intru in legatura cu dl.Relu Pestean.Astept mesaj.Va rog.Sunt din Turda.

George

19.02.2015 11:50

Relu asta e un idiot! Vai de mama si de zilele lui! Ne vindeca el pe noi. Du-te ba-nvartindu-te!

Daniel

19.02.2015 13:28

Si unde trebuie sa aplaudam?

Ioana Monica

21.02.2015 04:09

domnu' Relu are o fata de bandit de nu-ti vine sa crezi!! cine a pierdut atata timp sa scrie asa niste aberatii?????? Geez!

Maria

01.05.2017 11:43

 Aveti  perfecta dreptate. E o excrocherie. Cunosc cazuri care s-au lasat prostiti, au platit si i-a zapacit numai 

Iova Mircea

22.02.2015 07:14

Apreciez acesti oameni care-si ajuta semeni 

paul

11.03.2015 02:57

asta e un bandit ,intreabal cit cere pe o sedinta ,vai mama lui .mort de foame,intrebati lumea ce a fost cu el la dornisoara cind a zis ca e sfirsitu lumi si el ii scapa de sf lumi 

cornel

23.02.2015 01:15

e trist ca promovati astfel de sarlatani si ale lor "terapii alternative".

MIRCEA VIOREL

10.03.2015 13:16

Ai incercat vreodata sa aplici vreo terapie alternativa,veche de cand lumea ? Acupunctura , presopunctura,masaj ,reflexoterapie sau bioenergoterapie ?...lasate de Dumnezeu ? Sau ai luat numai medicamente chimice ? din medicina alopata condusa de ''MAFIA -FARMACEUTICA-'' ? JIDANII AMERICANI ?!?!?!

mihaela

29.04.2015 20:44

Asa zisa moarte clinica a fost ca urmare a betiilor pe care le tragea, motiv pentru care si-a pierdut familia. Nu a terminat psihologia nu are licenta. Cat priveste plecarea din sistemul militar a fost intradevar prin demisie dar nu pentru "valeitatile" care le pretinde ci pur si simplu ptr o femeie care nu era din cluj si dorea sa se transfere in alt oras doar ca nu i-a iesit pasenta si a ramas fara servici si familie.

amyra

07.03.2015 15:13

Te vindeca de viata nenea asta....in  sedinte...nu e fake...e periculos. 

Alina Slobodnic

10.03.2015 18:34

~~Pentru mine, "Scoala Ancestrala a Nemuririi" este o experienta care te provoaca, incita, consuma, te rascoleste si te schimba in sensuri imposibil de anticipat. Cred ca cine doreste sa participe la un astfel de curs trebuie sa fie liber, sau pregatit pentru a fi, sa tinteasca sus din punct de vedere al evolutiei spirituale si sa stie ca viata lui nu va mai fi niciodata ce a fost, in cel mai frumos sens.Singurul inconvenient al acestui curs, este ca se termina. 

Andrei

21.07.2015 18:31

Impostor, cat platit ca sa ii apara reclama asta? Va incarcati Karma cu raspunderea pentru cei ce vor fi inselati de asta.

cristi

21.07.2015 23:22

 Recunosc ca nu am citit caci nu citesc aberatii. Cu toata dragostea zic, poate gresesc, dar nu cred. El se considera vindecator... ancestral... el vorbeste de Iisus, credinta, dar oare e adevarat ceva? Iisus cerea bani pt vindecarile Lui? Teambuilding-uri pt firme! De ce pt firme? Ca alea pot trimite angajatii, asfel face si relu bani, si  scad cheltuielile din impozit? Cine a scris articolul sa ne spuna si cati bani a luat pt reclama astuia!

Luiza

01.08.2015 12:59

Un vindecător obez? Măi să fie!

Ghici

05.09.2015 03:30
Absolut nici un vindecator adevarat nu spune ca in cinci sesiuni vindeca orice pentru ca nu vindeca el ci vindeca energia divina. Stati bland oameni buni si nu va bagati cu astfel de oameni. 

Adauga comentariu