Regizor în rol de ”bad boy”. O actriță de la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca a fost pălmuită de regizor

Scandal imens la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. O actriţă a fost bruscată de către regizor. Totul s-a întâmplat la Teatrul Maghiar, iar actrita ar fi fost bruscata in culise de catre regizorul uncrainean care locuieste la Berlin, dar care a venit in Romania pentru aceasta stagiune. Știri pe surse notează că imediat dupa un spectacol, colegii actritei au chemat politia si au povestit ca regizorul, nemultumit de prestatia pe scena, i-ar fi vorbit urat si a impins-o. 

Totul s-ar fi intamplat in pauza unui spectacol jucat in acest sfarsit de saptamana pe scena Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca. Chiar daca martorii la acest incident spun ca actrita ar fi primit o palma peste fata de la regizor, pentru ca a jucat prost rolul, conducerea teatrului neaga aceste fapte de violenta. 

Directorului institutiei spune ca a avut loc o cearta in culise, dar regizorul a fost scos in curtea teatrului pentru a se calma. Cand au vazut ce se intampla, colegii actritei au sunat de indata la 112, iar mai multi politisti au ajuns la fata locului. Nu au reusit sa vorbeasca cu victima pentru ca se afla pe scena, si deocamdata nu a depus vreo plangere penala. 

Regizorul ucrainean s-ar putea alege insa cu o penalizare, dupa acest incident, spun reprezentantii Teatrului Maghiar. 


Adauga comentariu