Regina sprancenelor din Cluj. Valentina Suciu, tanara care transforma frumosul in arta

Valentina Suciu are 32 de ani si i-a placut sa penseze inca din adolescenta. Chiar daca este doctor in inginerie chimica, pasiunea pentru frumos a castigat si in ultimii ani a infrumusetat privirile a sute de femei. Atentia la detalii i-a adus in timp titlul de „regina sprancenelor”, motiv pentru care are cliente plecate din tara ce revin special pentru a se asigura ca privirea lor arata impecabil.

Valentina este una dintre putinele persoane care traiesc pentru meseria pe care o practica. Ori de cate ori face cunostinta cu cineva, tanara ii analizeaza sprancenele si se gandeste involuntar cum le-ar pensa ea pentru ca sa arate perfect.

„Primul lucru cand ma intalnesc cu cineva ma uit la sprancene. E un defect deja, lucrez de luni pana sambata, doar duminica am liber, si cum pensez zilnic cam 30 de cliente, nu ma pot abtine sa nu ma uit la sprancenele oamenilor”, recunoaste Valentina.

Cele mai multe cliente o cunosc pe tanara de acum trei ani, cand a decis ca e momentul sa isi urmeze vocatia. Pentru ca a intalnit multe femei pentru care singura sansa sa aiba sprancene perfecte era tatuajul, in urma cu doi ani Valentina s-a dus la Bucuresti unde s-a specializat in machiajul semipermanent al sprancenelor, a liniei pleoapei si a buzelor. Tot atunci si-a schimbat si stilul de pensat si s-a apropiat mai tare de cel folosit de Anastasia Soare, supranumita regina sprancenelor de la Hollywood.

Pretul succesului

In urma cu trei ani, Valentina a inceput sa-si faca un nume in acest domeniu. A inceput sa penseze ca al doilea job si sa munceasca 12 ore pe zi. Intre 9 si 17 lucra sa-si castige existenta, iar de la 18 la 21 le ingrijea doamnelor si domnisoarelor sprancenele.

„La inceput aveam putine cliente, am inceput sa lucrez in paralel in primul an, aveam si un alt loc de munca. Acum mai sunt zile in care lucrez 12 ore, dar in general cam 8 ore pe zi si nu ma plictisesc niciodata, fiecare persoana e diferita, e alta forma de spranceana”, dezvaluie regina sprancenelor.

Nu trece o zi fara sa nu aiba macar o clienta la tatuaj, iar succesul provine atat din talent, cat si din faptul ca foloseste aparatura de ultima generatie si materie prima adusa din Germania. Pentru ca e extrem de cautata, daca va doriti un machiaj semipermanent realizat de Valentina trebuie sa va programati macar cu doua saptamani inainte.

Preturile, de trei ori mai mici fata de Bucuresti

La scoala unde a realizat Valentina cursul pentru machiaj semipermanent, un pachet complet – sprancene, linia pleoapei si buze – costa 5.600 de lei. Pentru ca e constienta care e nivelul de trai din Cluj si pentru ca isi doreste sa aiba cliente multumite, Valentina realizeaza acelasi pachet cu 1.700 de lei.

Mai precis, pentru machiajul semipermanent al sprancenelor pretul este de 500 de lei, tatuarea buzelor e 800 de lei, pleoapa superioasa e 300 de lei, iar cea inferioara e 150 de lei. Daca optati pentru conturarea ochilor atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara pretul este de 400 de lei. Pretul include atat tatuajul, cat si retusul ce se executa dupa doua saptamani, iar rezultatul persista in jur de un an.

„Am cliente din tot Clujul, de toate categoriile. Domnisoare si doamne cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani. De la judecatori, avocati, medici sau femei de afaceri, toate femeile care isi doresc un look impecabil. Am cliente plecate din tara, care se intorc pentru tatuaj. Sunt doamne care lucreaza in Belgia, Italia, Franta, prin toata Europa. Le place cum lucrez si atunci se intorc la tatuaj, plus ca e mult mai ieftin, in afara tarii preturile sunt inabordabile”.

Pasiunea ii aduce satisfactia profesionala

Pana a decis ca vrea sa-si transforme pasiunea in profesie, Valentina a studiat Ingineria Chimica: cinci ani facultate, un an de masterat si trei ani doctorat. Acum, chiar daca e doctor in inginerie chimica si ar putea lucra in cercetare, nu isi concepe viata fara profesia care o face fericita.

„Sunt doctor in modelare matematica, dar nu imi place in mod deosebit domeniul. Am simtit ca e mai bine sa ma retrag si sa fac altceva. Asa am fost impinsa catre pasiunea mea si ma bucur foarte mult, nu m-as intoarce in inginerie chimica”, marturiseste regina sprancenelor.

Machiajele semipermanente realizate de Valentina le puteti gasi pe pagina ei de Facebook. Daca inca nu aveti sprancenele aranjate de ea, anul acesta o gasiti la doua saloane – unul in Cluj-Napoca si unul in Floresti, insa planurile pentru anul viitor sunt diferite:

„Anul viitor ma voi muta intr-o clinica de medicina estetica minim-invaziva, am primit deja mai multe oferte, ramane doar sa ma decid unde”, conchide Valentina.

Sursa foto: Facebook, sigina.ro

Comentarii

Calina

18.10.2014 08:27

Ma bucur foarte mult ca ati scris despre ea! Valentina e un om extraordinar de talentat si merita sa o cunoasca toate femeile carora le pasa de propria infatisare.

jessy

13.01.2015 05:29

sincer 500 de lei pentru un tatuaj semipermanent al sprancenelor mi se pare exagerat de mult si mai ales ca nu toate lumea are asemenea sume astronomice pentru un moft.Si eu mi-am face dar nu "pentru ca se poarta"pentru ca am nevoie din cauza radioterapiei.Si e rau cand ai o spranceana si una nu!Dar din pacate nu imi permit acest lux!

alisa ciuca

17.01.2015 16:31

Buna ,doamana jessy,salonalisa face tatuaj sprâncene si reconstructia areolei mamare gratuit persoanelor care au fost supuse tratamentelor de chimioterapie si radioterapie si celor cu reconstructie de san,cu programare prealabilă.Daca doriti puteti sa ma contactati 0745485869

alisa ciuca

17.01.2015 16:33
Buna ,doamana jessy,salonalisa face tatuaj sprâncene si reconstructia areolei mamare gratuit persoanelor care au fost supuse tratamentelor de chimioterapie si radioterapie si celor cu reconstructie de san,cu programare prealabilă.Daca doriti puteti sa ma contactati 0745485869

Laura Dørum

16.03.2017 00:18

Abea astept sa ajung la Valentina Suciu în vara cind am concediu si vin în tara...imi doresc sprîncene noi si conturul pleoapei ..abea astept !!!! :-) )))

Andra

11.01.2018 17:23
Buna asi dori si eu numarul Valentinei îmi doresc enorm sa îmi faca sprancele ,dar bineanteles cu o persoana de încredere .

Adauga comentariu