Diete

Regimul cu soare

Principiul:
In meniul zilnic sunt incluse legume, fructe dulci si grasimi vegetale. Autorul acestui regim bazat pe cruditati, americanul David Wolfe, considera de prisos grasimile animale. Dupa parerea lui, oamenilor le este suficient ceea ce creste si se parguieste la lumina si caldura soarelui.

 

Mancaruri specifice:
La micul dejun, de pilda, 1 l de suc de portocale + 3 lingurite de ulei de in.
La pranz, o salata mixta cu curmale, seara – salata cu nuci si masline (multe) si intre mesele principale, avocado.

 

Eficienta:
Pare destul de redusa pentru cei care consuma efectiv 3.000 de calorii recomandate. Perosoanele care mananca normal pot slabi insa intre 1 si 2 kg pe saptamana.

 

Efortul:
Spalatul, taiatul si storsul dureaza. Toamna si iarna, cand oferta de fructe si legume este limitata, regimul pagubeste prin lipsa de variatie.

 

Convenabil:
Este convenabil entru toti amatorii de fructe si legume, cu conditia sa fie sanatosi (inainte de cura se recomanda un control medical).

 

Parerea expertului:
Un regim compus 100 % din cruditati este foarte oportun, dar temporar. Multi il considera frustatnt, pentru ca exclude mesele la restaurant sau la prieteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *