Reduceri si concerte cu Smiley si Marius Moga la aniversarea Polus Center

Polus Center sarbatoreste alaturi de Cluj aniversarea a 7 ani de la inaugurare cu un super concert aniversar. Clujenii se vor distra alaturi de Smiley, Marius Moga si artistii DeMoga Family, si se vor putea bucura de oferte speciale din partea magazinelor.

Sarbatoarea Polus Center va avea loc doar peste cateva zile, mai exact sambata, 11 octombrie. Clujenii sunt asteptati cu mic, cu mare la aniversarea celor 7 ani de la inaugurarea centrului comercial.

Participantul de la Vocea Romaniei, Arpi Torok, impreuna cu trupa Zip Band, Marius Moga si artistii DeMoga Family: What’s Up, Liviu Teodorescu, Ruby, Adda, Shift si indragitul Smiley, pregatesc o seara incendiara pentru sarbatoarea celor 7 ani de Polus.

“Cu ocazia aniversarii celor 7 ani de la inaugurare, centrul comercial din inima Transilvaniei multumeste tuturor clientilor pentru pentru toti acesti ani in care ne-au fost alaturi si promitem ca vom continua sa le rasplatim fidelitatea, incercand sa ne imbunatatim periodic oferta de servicii si portofoliul branduri, in functie de necesitatile si cerintele acestora. Pe 11 octombrie 2014, va asteptam la Polus Center sa petrecem impreuna cei 7 ani plini de bucurie si momente speciale”, a declarat Razvan Alistar, PR Officer al Polus Center Cluj.

Cei mici vor avea parte si ei de o zi plina de culoare si distractie, alaturi de mascotele Tomita si Chit Chit, Lola si Bugs Bunny, oameni pe picioroange si spectacolul de teatru de papusi „O scufita nazdravana”. In plus, pe parcursul zilei, clientii centrului comercial se vor putea bucura de numeroase oferte speciale, pregatite de magazine cu aceasta ocazie.

Polus Center Cluj este cel mai intins centru comercial pe un singur nivel din Romania si cel mai mare complex multifunctional din Transilvania. Cu o suprafata inchiriabila de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj inglobeaza peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 sali de cinema si un hipermarket Carrefour si pune la dispozitia clientilor sai 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este detinut de catre grupul austriac Immofinanz si se afla in administrarea Immofinanz Center Management Romania SRL.

Adauga comentariu