Reducere pentru studenti, pe 1 octombrie, la expozitia „OUR BODY: Universul Interior”

Inceputul noului an universitar aduce bilete la pret redus pentru studenti, la expozitia „OUR BODY: Universul Interior”, din Iulius Mall Cluj. Astfel, joi, 1 octombrie, intre orele 10.00 si 22.00, studentii pot cumpara bilete la pretul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimatiei de student, vizate pe anul 2015, beneficiind de o reducere de 42% fata de pretul normal. Peste 12.000 de persoane, atat romani cat si straini, au vizitat pana acum expozitia, de la deschiderea sa.

„O expozitie interesanta, m-a surprins complet! Am invatat foarte mult si m-a facut sa vreau si mai mult sa-mi urmez visul”, spune unul dintre studentii care au vizitat deja expozitia.

„A fost pur si simplu MINUNAT! Instructiv, socant pe alocuri, dar sentimentul de la sfarsit e grozav. Expozitia a pus punctul pe i din hotararea viitoarei mele profesii”, a fost parerea altui student.

Cu un puternic accent pe preventie, sanatate si educatie, expozitia „OUR BODY: Universul Interior” vrea sa creasca interesul publicului pentru cunoasterea propriului corp si sa-i convinga pe vizitatori de importanta alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative si asistenti cu pregatire medicala sunt gata sa raspunda intrebarilor oaspetilor.

Expozitia „OUR BODY: Universul Interior” este gazduita de Iulius Mall Cluj pana pe 31 octombrie inclusiv intr-un spatiu expozitional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, intre orele 10.00 si 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpara la intrarea in expozitie, online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele reduse pentru studenti vor putea fi achizitionate doar de la casa de bilete de la intrarea in expozitie (Iulius Mall Cluj).

Adauga comentariu