Reclama care a provocat 500 de accidente intr-o singura zi. Imaginea de la care barbatii nu si-au putut lua ochii

Ideea unei agentii de publicitate din Moscova a fost sa lipeasca pe un camion o fotografie in care o femeie isi tine sanii in maini. Bustul acesteia era acoperit de o banda pe care scrie "Atrag atentia".

Campania era menita sa atraga atentia asupra unei noi metode de publicitate outdoor. Rusii vor sa renunte la afisele lipite pe autobuze si intentioneaza sa introduca masini care sa se plimbe prin oras in scopuri strict publicitare.

30 de camioane care aveau poza lipita pe ele au fost scoase pe strazile din Moscova. In ziua respectiva, nu mai putin de 517 accidente rutiere au fost raportate, soferii acuzand ca nu si-au putut dezlipi ochii de la imagine.

Site-ul agentiei de publicitate a fost bombardat cu mesaje din partea victimelor accidentelor, iar acum promite ca le va oferi despagubiri soferilor carora asigurarea auto nu le acopera reparatiile automobilului.

sursa foto: emeraldtravel.ro

Comentarii

Dan

17.10.2014 11:15

Incercati sa nu "derapati" asa cum au facut celelalte redactii din Cluj, in goana lor dupa "click-uri", sa ajungeti sa esuati undeva in zona penibila a tabloidelor ieftine gen "can-can".Stirea asta la cum va percep eu si va stiam pana acum ca cititor al vostru, NU AVEA CE SA CAUTE pe situl vostru. Ori va identificati ca fiind o redactie serioasa, cu un jurnalism incisiv, obiectiv, vertical, ori o dati si voi in penibilitati gen : "Veste senzationala ptr fanii lui Schumacher, vezi aici ce a fatat pisica pilotului". "N-o sa-ti vina sa crezi.O mare vedeta are o problema URIASA" etc.Lasati dracului cotele de audienta si pastrati linia  pe care ati inceput. Eu unul daca as fi in locul vostru as prefera sa am 1000 de cititiori de un nivel mediu spre ridicat, care sa vibreze, sa inteleaga editorialele, anchetele, chestiile serioase care pot fi scrise, demascate, decat 100.000 de prostanaci pe care ii hranesti zilnic aidoma gainilor din bateriile fermelor cu stiri despre... postere cu tate lipite pe camioane.Asadar, ce vreti sa fiti, o redactie respectabila sau un nou shittynews?Sper sincer sa nu va pierdeti si voi in malaxorul "cotelor de audienta"care toaca redactii ce initial erau de un inalt nivel!

Adauga comentariu