REBUTURI DE PĂRINȚI: Un bărbat din Dej a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat sexual fiica minoră

Agresiunile ar fi început în urmă cu patru ani, pe când minora avea doar 10 ani.

După patru ani în care fata a fost supusă agresiunilor sexuale ale propriului tată, aceasta a povestit unei alte persoane chinul prin care trece, cea din urmă sesizând în cele din urmă poliția, scrie dejeanul.ro.

Bărbatul a fost reținut de polițiști săptămâna trecută pentru 24 de ore. Ulterior, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej a cerut arestarea preventivă a acestuia. Conform sursei citate, bărbatul nu a negat în fața judecătorului de drepturi și libertăți civile fapta comisă, însă nici nu și-a recunoscut vinovația.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce judecătorii au respins cererea avocatului, care a cerut ca cel acuzat să fie judecat în libertate.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului (...) cercetat pentru infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2021 şi până la data de 05.08.2021”, se arată în soluția dată de Judecătoria Dej.

 

Avocatul bărbatului a cerut ca acesta să fie cercetat în stare de libertate sau măcar în arest la domiciliu (lângă presupusa victimă a agresiunii - deștept avocat!), însă judecătorul a respins această cerere. Apărătorii au depus apel împotriva deciziei, apel care se va judeca săptămâna aceasta la Curtea de Apel Cluj.

Adauga comentariu