Realitate virtuală în fosta Casă de Modă

Într-un decor electrizant, fosta Casă de Modă din Cluj-Napoca este iar deschisă publicului, de data aceasta însă ca un spațiu al inovației și experimentelor. În cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, Casa de Modă a devenit InfiniTIFF.

Este o platformă care îi pune pe clujeni în contact cu cele mai noi inovații în materie de realitate virtuală și cinema interactiv.  Publicul clujean s-a arătat interesant de această nouă experiență. Încă din prima zi de funcționare a InfiniTIFF-ului, clujenii s-au îngrămădit să ia parte la activități.

Pot să vadă ce înseamnă Virtual Reality sau pot să participe la Doom Room, o instalație care te poartă prin experiențe vizuale unice. Pot de-asemenea să învețe lucruri noi la workshopurile puse la dispoziția lor.  

”A fost destul de realistic. Poți să te miști și să vezi lucruri. Poți să te miști și e foarte realistic”, spune impresionat un tanar care tocmai a incercat Doom Room.  

”Foarte ok, realistic, palpitant”, e o alta parere.

Sute de clujeni au testat deja tehnologia realității virtuale și au trăit o experiență diferită. Cât va mai dura Festivalul de Film, mai sunt așteptate alte câteva sute de persoane care să fie transpuse într-o lume a viitorului, atât datorită Realității Virtuale cât și a decorului futurist din fosta Casă de Modă.   

 

Adauga comentariu