Reacție oficială din partea USR Cluj, în cazul Dan Barna: „Articolul Rise Project e superficial, nu relevă nimic ilegal”

După jumătate de zi în care nu am putut obține reacții din partea USR Cluj, minunea s-a produs în jurul orei 15.00, când am primit un SMS.

„Domnul Sălăgean vă roagă să îl sunați pe domnul Radu Molnar pentru informația solicitată”, a fost mesajul care ne-a trimis la vicepreședintele de Cluj Radu Molnar. 

Așadar, l-am sunat pe Radu Molnar, cu precizarea clară că dorim o reacție „oficială” din partea organizației pe tema articolului Rise Project, în care Dan Barna este prezentat fără perdea, fiind semnalate în material aspecte grave ce au legătură cu infracțiuni economice: plăți fictive, fals în înscrisuri, posibilă delapidare.

Pe scurt, cei din USR Cluj nu văd nimic interesant în ancheta „superficială” a jurnaliștilor de la Rise Project. 

„Ce pot să vă spun, toată lumea știe clar că avem mult respect pentru Rise Project și munca lor pe care au făcut-o până acuma, au dat dovadă de imparțialitate în orice subiecte au tratat, dar no, nu știu, mi se pare că subiectul ăsta cu Dan Barna l-au tratat destul de superficial. Cam toată munca lui Dan Barna pe proiecte europene de până acuma a fost la vedere, nu a ascuns niciodată că a lucrat pe proiecte de genul ăsta și articolul chiar nu relevă nimica ilegal, deci conținutul articolului nu se potrivește deloc cu titlurile care circulă acuma prin presă”, ne-a transmis Molnar.

Adauga comentariu