Reacția lui Florin Piersic după ce Primăria plătește 28.000 de euro pentru ziua lui. Actorul bate câmpii

Actorul Florin Piersic bate câmpii pe facebook, după ce în spaţiul public a apărut informaţia legată de costul evenimentului organizat la Cluj-Napoca de ziua sa. Florin Piersic spune că va merge de fapt la o întâlnire cu câțiva prieteni, deși în realitate e vorba de un spectacol de zile mari - oferit de municipalitatea clujeană pe banii contribuabililor -  la care au fost rezervate deja TOATE cele 700 de locuri din sală. 

Emil Boc și acoliții lui sunt albi ca zăpada, nu scot din sacul banilor publici 28.000 de euro pentru o zi de naștere, fie ea și a unei somități; sugerează actorul în postarea de pe rețeaua de socializare. „Minciuna” cu banii cheltuiți pe eveniment a fost rostogolită în spațiul public de jurnaliști, care sunt hateri și nu pot da știri pozitive, dom’le!

"Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau... Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., "bani publici". Nu se mai satura ziarele de stiri "de senzatie". Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful "Florin Piersic". La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?! Ce pacat!", a scris Florin Piersic, pe Facebook.

Maestre, cu tot respectul pentru munca dumneavoastră de o viață, vă sugerăm să consultați proiectele de hotărâre ale consiliului local, de pe site-ul Primăriei, ca să vă lămuriți cât costă întâlnirea dumneavoastră cu prietenii. 

Spectacolul intitulat ,, „Pe cărările vieţii... cu Florin Piersic” va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30. 

 

Adauga comentariu