Reabilitarea Bulevardului 21 Decembrie 1989 le-a adus clujenilor din zona gunoiul sub geam

De cateva saptamani, au inceput lucrarile de modernizare a Bulevardului 21 Decembrie 1989. Mai exact, este vorba de zona blocului de la numarul 129. Intrucat trotuarul din jurul imobilului a fost complet spart, tomberoanele pentru colectarea gunoiului menajer au trebuit mutate. Astfel, muncitorii le-au amplasat dupa placul lor, unde au crezut de cuviinta: sub geamurile locatarilor.

Cei care locuiesc la numarul 129, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, au fost nevoiti, in ultimele saptamani, sa primeasca in casa atat praful rezultat in urma lucrarilor de reabilitare, cat si mirosul neplacut al tomberoanelor asezate chiar sub geamurile lor.

Strada din aceasta zona este in proces de reabilitare, astfel incat, locatarii din apropiere trebuie ca pe langa zgomot si aerul inecacios, plin de praf, sa accepte si mirosul gunoaielor. Clujeanca Aurelia Costea este una dintre locatarii blocului 129, L7 care se plange de mirosul neplacut care ii intra zilnic in casa. 

"In urma cu cateva saptamani, au inceput lucrarile de reamenajare pe Bdl 21 Decembrie nr 129 bl L7 (in spatele blocului - zona Crinului), data de la care tomberoanele pt colectarea gunoiului menajer au fost mutate sub geamul nostru. Situatia in zona mai sus mentionata, in ceea ce priveste salubrizarea menajera de cand se efectueaza lucrari este cea din pozele atasate", scrie aceasta pe site-ul domnuleprimar.ro.

Avand in vedere faptul ca intreaga zona este in reparatii, singurul loc pe care muncitorii l-au gasit liber este cel din apropierea spatiilor verzi ale blocului.

De altfel, inca de cand intri pe aleea din spatele blocului, alee plina de gropi, aerul e sufocant, plin de praf, iar zgomotul e in toi. Alte ghene de gunoi aflandu-se si in partea opusa, tot sub geamurile locatarilor. Cei mai ghinionisti in acest sens sunt cei care locuiesc la parter sau etajul intai.

Adauga comentariu