Razboiul cardurilor continua: studentii nu mai vor “gratuitati” platite la transportul public

Comentarii

deoarece

27.10.2014 16:40

Studentii sunt obligati sa faca aceste carduri deoarece este singura modalitate prin care universitatile si primaria pot verifica numarul real de studenti care isi fac abonament, altfel domul Neag poate elibera cate abonamente doreste dansul sub pretextul ca toti studentii au abonament gratuit si el sa deconteze bani pentru nimic

Amuzat

27.10.2014 22:48

Cu ce e mai bun dpdv al securitatii un card nebancar decat un carnet de student cu nr de inmatriculare?

dar

27.10.2014 16:59

Si eu sunt student. Astept de aprox o luna acel card. M-am enervat si mi-am facut EURO26. Un card absolut gratuit care este valabil pana in 2018, nu un an ca Studcard-Omnipass-BT. 

Danu

27.10.2014 21:56

De anul acesta a venit in Cluj ISIC-ul si am reusit sa imi fac abonament pe 2 linii. Eu l-am avut cand am fost cu bursa Erasmus, chiar mi-a fost de folos. Sincer e singurul card care merita sa ti-l faci, fiind international si avand o valabilitate mai mare decat restul cardurilor, chiar daca il platesti!

Transparenta

27.10.2014 22:09

Cineva ar trebui sa le ceara bilantul costurilor implicate in producerea si distribuirea cardurilor Omnipass, cat si a costurilor umane implicate in obtinerea acelor reduceri( nu prea atractive, erau mai faine cand aveai carnetelul - de cand s-a scos, pretul tot 20 de lei? macar atunci stiai una is buna cu ofertele, acum unele carduri au codul de bare sters si nu pot fi citite).Inca o data mentionez PRETUL DE 20 DE LEI, pret aberant care nu cred ca se reflecta DELOC in utilitatea unui card folosit de majoritatea studentilor pentru transportul in comun. Acu pe bune, ce "verificat de de numar real" vorbea persoana de mai sus? Nu exista carnete studentesti? Sunt sigur ca exista metode de a stopa mai multe abonamente pe persoana si fara un card tampit.Unde s-au dus acesti bani pentru care nu s-au eliberat chitante, ci "dovezi" care imputernicesc o cutare persoana sa-mi depuna banii in contul cuiva?Discutiile astea existau de mult, ma mir ca de-abia acum ZiardeCluj s-a sesizat de treaba asta.

ei ei

28.10.2014 09:49

e bine sa avem o parere!Exista oricum o alternativa. E vorba de cardul  EURO 26 si nu costa nimic, dureaza o zi sa il faca, ai reduceri la teatru, la opera 75%.Si da e cam urat nu se prea sesizeaza unitatile responsabile si ii lasa sa "suga" de pe studenti cat se poate.Cel mai bine tacem si platim, asa cum am facut din 89 incoa' si la fel cum o sa facem si de acum incolo. 

Calin

28.10.2014 10:14

E foarte bine ca a aparut varianta gratuita (EURO 26), dar de ce nu e bun carnetul de student pentru reduceri pe mijloacele de transport in comun, teatru, opera etc. Ca doar si aceste carduri se dau in baza carnetului de student. Cardurile contra cost sunt o porcarie sa nu spun o smecherie din care cineva are de profitat.Ar trebui ca nici un student sa nu ceara eliberarea unui card contra cost, aventual un card gratuit ar fi o solutie, dar raman la parerea ca tot carnetul de student ar trbui sa primeze.

Adriana Oltean

28.10.2014 16:23

cardul Euro 26 este gratuit

ei ei

28.10.2014 21:16

Atata timp cat se poate fura, o sa se fure si de pe studenti si de pe cei in varsta...etc. Toti au de castigat, mai putin "prostimea".

acelasi cititor

30.10.2014 09:22

Va multumesc ca ati inceput reportajul cu un comentariu lasat de mine, dar insist si de aceasta data. Cercetati mai in detaliu "smecheriile" care se fac acolo. Vedeti cum de la un simplu card, Buta are propria firma dettra event si obtine deschiderea salii polivalente, iancu a investit o mare parte din studcard in partia de la buscat (baisoara), cercetati sa intelegeti cum iti cladesti un imperiu pe spatele voluntarilor si cum primaria spala bani prin aceste ong-uri.......cercetati daca vreti sa faceti un reportaj adevarat!

Adauga comentariu