RATUC a devenit societate pe actiuni

Incepand de astazi,  RATUC Cluj-Napoca s-a reorganizat prin transformarea in Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA. 
"Cred ca e un pas important in viata operatorului de transport din municipiul nostru. Prin noua forma de organizare juridica, Ratuc va putea accesa cu o mai mare usurinta fonduri europene. Anii 2014-1019 sunt alocati fondurilor pentru dezvoltarea retelei de transport public si dotarea cu mijloace de transport in comun. Cred ca e o pornire care ne va permite sa dezvoltam o retea pe zona metropolitana, in care clujenii sa aiba acces la intreaga retea de trasport. Sansa noua pe care compania o are le da oportunitatea celor din oras de a accede la transpotrul in comunele limitrofe si viceversa", a declarat Liviu Neag pentru Ziar de Cluj.
Din Consiliul de Administratie al RATUC fac parte: Liviu Neag, Mihaela Suciu, Loredana Pop, Valter Marcu si Szabolcs Guttman. Iar reprezentantii Consiliului Local in Adunarea Generala a Actionarilor RATUC sunt Florin Gliga, Constantin Tomos – PDL, Ovidiu Chifor – USL, Olah Emese  - UDMR si Dan Tarcea – PNL. Capitalul social subscris si varsat de actionarul Municipiul Cluj-Napoca, reprezentat de Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca este divizat in 159.000 actiuni nominative, cu o valoare nominala de 1000 lei/actiune. sursa foto:buzznews.ro

Comentarii

liana

19.12.2013 12:51

La acest nou statut speram sa prevada actionarii si educarea conducatorilor auto, si reglementarea orarelor de circulatie, afisarea si respectarea acestora, cum se cuvine intr-un stat si oras civilizat. Iar controlorii sa poarte uniforme, nu sa apara incognito imbracati ca niste golani care scot brusc din buzunar insemnele firmei. Penibil si ilegal: puneti prezumtia de vinovatie inainte?

Chifor Ovidiu -...

18.12.2013 23:02

Trebuie sa bagati RAtuc si in Luna de sus...ca mi-o mancat ficatii FANY deja...Cumpar actiuni la voi !

Adauga comentariu