Răspuns aiuritor al primarului din Chiuiești la solicitarea de a acorda burse elevilor

Primarul comunei Chiuiești, județul Cluj, a oferit un răspuns halucinant unei cereri venite din partea Oragnizației non-guvernamentale Școli curate care îi solicita să acorde burse elevilor. 

Primarul Mihuț Gavril le-a transmis solicitanților în răspunsul oficial versete din Bilblie și le-a recomandat să se adreseze autorităților centrale. 

”Așa a înțeles Mihuț Gavril, primarul comunei Chiuiești din Cluj, să răspundă solicitării noastre de a acorda burse școlare pentru elevi, obligație prevăzută de Legea educației: ne-a făcut nebuni și a spus că el nu are bani pentru Educație. Primarul comunei Chiuiești spune că este prea ocupat și nu are timp pentru problemele pe care noi i le indicăm: dreptul la burse al elevilor și investiția în educație. Să vă fie rușine, domnule primar! Pentru că vă bateți joc de elevii comunei și le ignorați drepturile! Primarul Mihuț Gavril din Chiuiești (jud. Cluj) este un exemplu veritabil de #asanu în administrația publică”, au transmis reprezentanții ONG-ului Școli Curate.

Adauga comentariu