Răsplată de la partid. Vezi cine e în cărți pentru funcția de subprefect

Pe repede-nainte, Guvernul PSD a dat o hotărâre prin care să-l elimine pe Gyorke Zoltan din funcția de subprefect, fix înainte de alegerile de partid de la Cluj. Potrivit surselor, propunerea a venit din partea PSD Cluj, organizație care deja vehiculează numele a doi pesediști care să îi ia locul lui Gyorke. Este vorba despre Viorel Luca (un alt abonat la funcții publice, în trecut fost director adjunct la Univers T) și Cătălin Croitoru(un puișor de partid cu nevasta pusă pe listele de la Consiliul Local Cluj-Napoca și care e în prezent mâna dreaptă sau ”spionul” actualului prefect Aurel Cherecheș). 

Mai mult, PSD Gherla i-ar fi propus-o pe șefa Centrului DGASPC Cluj, Alina Ramona Păcurar, însă aceasta a refuzat funcția. Un alt membru PSD despre către s-au purtat discuții este Ioan Oleleu. Se vorbea și despre Alin Danci, angajat la Consiliul Județean Cluj, tot membru PSD. Contactat de Ziar de Cluj, Oleleu susține că nu își dorește să devina subprefect și că nu a participat la discuții despre diferite nominalizări pentru această funcție: „Eu nici nu am știut că Gyorke Zoltan a fost revocat”, a mai completat acesta. 

Cum era și normal, dat fiind că printre recomandări se numără Luca și Croitoru, Ziar de Cluj l-a contacta și pe Horia Nasra pentru a afla cum comentează zvonurile. Președintele PSD Cluj, Horia Nasra a ales să nege informațiile, numindu-le bârfe ce nu trebuie comentate. 

„Nu am făcut nici o propunere la București. Este ilegal să faci așa ceva. Nu vreau să comentez aceste informații”, a precizat Nasra. 

În vreme ce Gyorke Zoltan deja și-a luat avocat și va contesta hotărârea dată de Guvern, în Instituția Prefectului nu se vor face mari schimbări pentru că, în această lună, vor avea loc alegerile pentru șefia PSD Cluj, lucru ce aparent va influența decizia cu privire la viitorul subprefect.

Adauga comentariu