Rareș Bogdan a anunțat că va avea o fetiță care se va naște după europarlamentare. “Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să-mi duc copiii la biserică (...) vreau să-i cresc în tradiția strămoșeașcă. Nu vreau să plec din România”

Rareș Bogdan, deschizătorul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, a declarat, duminică, la Cluj, în fața a peste 6.000 de liberali din nord-vestul României că „a venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguța, Tudorel, Daea”. Anunțând că așteaptă o fetiță ce se va naște imediat după europarlamentare, Rareș Bogdan a subliniat că în România este locul în care vrea să-și crească copiii, nu aiurea, în altă parte.

„De aici, de la Cluj, astăzi se dă semnul marii eliberări a acestei țări de ciuma roșie. Ne-am săturat ca de doi ani și patru luni să se vorbească mai mult de infractori decât de campioni, să se vorbească mai mult de pușcării decât de spitale. Eu nu vreau să plec din țara noastră. Aici e feciorul meu, de șapte ani, lângă el e soția mea care poartă în pântece fetița mea care se va naște în iunie, după europarlamentare. Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să-mi duc copiii la biserică, cum m-au dus bunicii și părinții mei, vreau să-i cresc în tradiția strămoșească. Eu nu vreau să plec din România, vreau să-i aduc pe frații mei acasă. Să luptăm împreună pentru eliberarea României!”, a declarat Rareș Bogdan.

Adauga comentariu