Rampe de gunoi clandestine în Parcul Est

Parcul Est este unul dintre proiectele pe care Primăria la are în vedere pentru următorii ani. Din păcate până ce zona va fi amenajată și va reprezenta într-adevăr o atracție, printre vegetația lăsată să crească haotic au apărut rampe clandestine de gunoi. Unele persoane sau firme cred că dacă zona nu este amenajată pot să profite și să lase deșeurile rezultate din amenajări sau construcții. 

Grupul de inițiativă SOS Parcul Est, cel care a militat pentru transformarea acestei zone în parc și nu în aquapark așa cum dorea primarul Boc a transmis că va face solicitări către RADP, administratorul parcului pentru a curăța deșeurile și eventual a pune barieră pentru a împiedica accesul mașinilor.

”Ce frumos e Parcul Est propus de noi! Păcat de gunoaiele aruncate. Facem o campanie de sesizări prin care cerem Primăriei și RADP să facă o curățenie bună, dar și să instaleze barieră la drum ca să nu se mai arunce gunoaie. Bariera ar transforma strada din mijlocul parcului propus în una din cele mai mari alei pietonale și cicliste din Cluj, cu legătură spre Baza Sportivă Gheorgheni!”, a transmis grupul civic.

Parcul Est a reprezentat sursa unor discuții aprinse anul trecut când primarul Emil Boc a anunțat că pe acel teren vrea să facă Aquapark. După puternice contesatții venite din partea societății civile, Boc a renunțat deocamdată la acest plan, iar printre proiectele din acest an se regăsește Parcul Est, fără aquapark. 


 

Adauga comentariu