Rampă ilegală de gunoi în fața Gării, invizibilă pentru polițiștii locali dotați cu Horse Glasses VR

În fața Gării din Cluj-Napoca, la intersecția străzii I.L. Caragiale cu Piața Gării, există o parcare neamenajată, un teren viran folosit, practic, dintotdeauna, de către șoferi drept parcare. Și nu numai.

Spațiul, aflat în imediata apropiere a unei importante porți de intrare în municipiu, este utilizat și drept rampă ilegală de gunoi.

Poliția Locală (prezentă frecvent în zonă, pentru a-i amenda pe șoferii care parchează pe strada Piața Gării, să-și ia o șaorma cu de toate de la Mama Manu) sau poartă ochelari de cal, ori se face că nu vede, sau nu are voie să vadă depozitul ilegal de gunoaie din această zonă.

Este posibil ca polițiștii locali electrici din Cluj-Napoca să fi fost dotați de către șeful lor, Marcel Bonțidean, nu numai cu „body-cam”-uri și cu mașinuțe electrice, ci și cu Horse Glasses VR, care le arată doar ce trebuie să vadă, realitatea virtuală din comunicările oficiale ale Primăriei.

Poliția Locală nu îi amendează pe cei care aruncă deșeurile, iar Primăria nu igienizează spațiul. Rezultatul? Cei care coboară din tren nu fac 100 de metri pe tărâmul clujean, cu cea mai bună calitate a vieții, că se izbesc de următoarele imagini:

În Clujul în care nu avem suficiente locuri de parcare, astfel de zone zac îngropate în paragină și în mizerie, neamenajate și neigienizate. Centrul orașului, unde e fain, e la nici 2 kilometri distanță. Parcarea ad-hoc nu este poziționată, așadar, la periferie, ci într-o zonă semicentrală. La Cluj însă tot ce nu ține de buricul propagandistic al târgului e periferie.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu