Ramon Moldoveanu, noul președinte al PNȚCD Cluj: „Chiar dacă suntem cel mai vechi partid din România, privim cu încredere spre viitor și ne dorim ca PNȚCD să devină un partid modern!”

La adunarea generală PNȚCD, pentru alegerile județene, desfășurată în 28 ianuarie, într-un subsol unde membrii au stat cu jachetele pe ei, au participat invitați de la ALDE și UCDR, iar din partea conducerii centrale a PNȚCD, secretarul general Odon Agoston și vicepreședintele Ioan Teodor Pop, scrie Ziua de Cluj.

Inginerul Ramon Moldoveanu a fost ales președinte, avocatul Romulus Luca – primvicepreședinte, iar economistul Adrian Coroian  – secretar general.  Vicepreședinții aleși sunt Călin Buzăianu (inginer), Alexandru Ignat (profesor), Teodor Bucur (tehnician), Nicolae Pavel (zidar), Stelian Bogdan (tehnician), Ioan Obrejan (lăcăuș), Camelia Soare (medic), Dorel Suciu (pompier)

„Trebuie ca PNȚCD să revină în conștiința marelui public clujean și nu numai. Să le arătăm că nu ne-am uitat istoria și înaintașii care au realizat lucruri mărețe pentru România. Chiar dacă suntem cel mai vechi partid din România, privim cu încredere spre viitor și ne dorim ca PNȚCD să devină un partid modern, ancorat în realitățile cotidiene, dar și racordat la aspirațiile tinerei generații”, a declarat șeful PNȚCD Cluj, citat de Ziua de Cluj. 

Programul politic al noii conduceri vizează refacerea organizaţiei ca o structură credibilă, dinamică şi capabilă să ofere soluţii problemelor cu care se confruntă comunitatea locală.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Comentarii

Horea

29.01.2017 15:36

Culmea ironiei, si acum tot prin catacombe se aduna taranistii. Astia stiu ca PNTCD a reintrat in legalitate. Dupa Horea Dan acest oportunist este exact ce-i lipsea acestui partid ca sa dispara pentru totdeauna. Condus de idioti, PNTCD cade intr-un ridicol extrem incepand cu Alexandru Farcas celebrul prefect care s-a facut pres in fata lui Paszkany.

Adauga comentariu