Radu Constantea a plecat de la ”U”! Dorin Goga, prima propunere de înlocuire

Conform site-ului numaiu.ro, Radu Constantea (foto sus) şi-a anunţat intenţia de a pleca de la ”U”, iar Dorin Goga (foto jos) este prima propunere de înlocuire.

În ședința Consiliului Director de miercuri, 17 februarie, președintele Radu Constantea a anunțat că nu va mai prelungi mandatul care expiră pe 31 martie. Radu Constantea fusese ales în funcție în 2016, odată cu înființarea societății care a continuat activitatea sportivă a brandului ”U” Cluj.

Ultima acțiune a lui Constantea în calitate de președinte a fost o propunere de schimbare a statutului asociației. Dacă ea va fi acceptată, Consiliul Director al clubului își va schimba componența. Astfel, reprezentanții membrilor fondatori (cei care alcătuiesc în prezent Consiliul Director) ar urma să lase locul unor oamenii aleși dintre foști jucători și câțiva specialiști din zona economică.

Prima propunere în acest sens este ca din noul Consiliu Director să facă parte Dorin Goga. Varianta cu Goga în conducerea clubului este acceptată de toată lumea, Goga având șanse mari să fie ales în locul lui Constantea. În cazul în care schimbarea statului va fi acceptată, va urma o perioadă în care meciurile de culise vor fi mult mai interesante decât cele ale echipei.

Adauga comentariu