RADP distruge maşinile clujenilor. Directorul şi purtătorul de cuvânt al Regiei refuză să comenteze incidentul

Regia de Administrare a Domeniului Public Cluj-Napoca s-a apucat de o amplă acţiune de toaletare a copacilor în Parcul Rozelor. Activitatea s-a desfăşurat în această dimineaţă, iar maşinile aflate în apropierea zonei de acţiune au fost distruse. Directorul Ioan Pantelimon şi purtătorul de cuvânt Doru Teodorescu nu răspund la telefoane pentru a comenta incidentul.

În urmă cu aproximativ o oră, mai mulţi cetăţeni au sesizat faptul că în Parcul Rozelor, pe aleea dinspre strada Plopilor, un echipaj aparţinând  RADP s-a apucat să taie câţiva arbori.  Reprezentanţii Regiei nu au ţinut cont de faptul că sub copaci se aflau maşin parcate, iar crengile toaletate au zgâriat autovehiculele respective.

 

Unul dintre posesorii maşinilor afectate de acţiunea iresponsabilă a angajaţilor RADP le-a cerut acestora să îi dea o declaraţie pentru a putea merge la Poliţie în vederea întocmirii dosarului de asigurare. Muncitorii au îndrumat păgubitul spre şeful de echipă, care se afla la o cafea într-unul din localurile din apropiere. Seful echipei nu a binevoit să se deplaseze la faţa locului pentru a dialoga  cu  persoana căreia i-a fost deteriorată maşina, motivând faptul că afară plouă.

Directorul RADP Ioan Pantelimon şi purtătorul de cuvând al instituţiei Doru Teodorescu nu au binevoit să răspundă la telefoane pentru a oferi un punct de vedere oficial din partea RADP. Cel mai probabil că Pantelimon se reface după întrunirea de ieri seară de la Hotel Napoca, unde au avut loc alegerile organizaţiei municipale ale  PNL. În ceea ce îl priveşte pe Doru Teodorescu, acesta, deşi este plătit din bani publici pentru funcţia pe care o ocupă la RADP, de purtător de cuvânt, niciodată nu este disponibil pentru a oferi informaţii reprezentanţilor presei.

Comentarii

pandele

20.04.2017 13:08

Era inevitabil ca zelul stupid la toaletat copaci al angajatilor RADP sa produca in final pagube....nu au nici un fel de supervizare. Numa' sa produc crengi aiurea si sa coseasca iarba si cu rost si fara rost....asta e. Bine, pantelimon e complet depasit....

Cristian Popovici

20.04.2017 13:37

Hoituri a societatii,... as vrea a le vad inima batand afara din piept sa i-o pot da cainilor vagabonzi sa o manance,... cacaturi plutitoare in umanitate. Ahhhhhh de-as avea 1 zi putere,...

Horea Florea

21.04.2017 07:51

@Cristian sper sa ai puterea de a recunoaște că schilodesti limba română mai abitir ca RADP copacii!

Adauga comentariu