RADP Cluj-Napoca achiziționează parapete și stâlpișori de 1 MILION EURO

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca intenționează să cumpere diverse elemente de semnalizare rutieră în valoare de aproape 5 milioane lei (aproximativ 1 milion euro). În prezent, regia nu are nici un contract de furnizare pentru aceste produse.

Achiziționarea produselor este necesară pentru aprovizionarea periodică cu parapete rutiere din beton, gărdulețe metalice, stâlpișori metalici, stâlpișori ornamentali din fontă, parapet de protecție metalic, stâlpi pentru susținerea semafoarelor, borne de semnalizare, utilizate pentru lucrările de întreținere, reparare, mentananță, dezvoltare și modernizare a dispozitivului de semnalizare rutieră de pe raza municipiului Cluj-Napoca, executate de către RADP. În total se vor achiziționa 15.400 de bucăți de produse.

RADP Cluj-Napoca se află în subordinea Primăriei și desfășoară, printre altele: modernizarea străzilor și aleilor, întreținerea și amenajarea zonelor verzi, întreținerea, repararea, mentenanța sistemului de semnalizare rutieră, administrarea platformei de deșeuri, paza în cimitirele din oraș etc.

Recent, RADP Cluj-Napoca a solicitat și majorarea tarifelor pentru serviciile pe care le practică. Prețurile unitare vor fi actualizate anual cu indicele de inflație, iar prețul contractului se actualizează, conform indicelui de inflație, la cererea executantului, nu mai mult de o dată pe an. În acest sens, RADP a transmis o adresă, în 23 iulie 2021, „prin care a înaintat documentația necesară în vederea actualizării prețurilor, documentație care a fost înaintată comisiei de prețuri și tarife”. Comisia de prețuri, în urma analizării, a avizat favorabil prețurile unitare/tip activitate.

 

Adauga comentariu