RADP Cluj închiriază camioane cu tot cu șofer pentru suma de 2 MILIOANE de euro

Regia Autonomă a Domeniului Public, structură aflată în subordinea Primăriei, implicată în modernizarea străzilor din zona Parcului Central pentru un contract total de cca 16 milioane de lei, alocă suma de 2 MILIOANE EURO pentru închirierea unei serii de autocamioane și buldoexcavatoare cu tot cu șofer. 

RADP Cluj a lansat anunțul de licitație privind achiziția serviciilor de închiriere:

Lot nr.1 - autocamioane 6×4 și Lot nr.2 - buldoexcavatoare, pentru suma totală de 9.600.000 lei /cca 1.950.470,33 euro.

Durata contractului este de 24 de luni/2 ani de la data semnării contractului. 

Inchiriere autobasculante 6x4 - 16 tone - 

Valoarea estimata fara TVA: 5.760.000,00  RON 

Închiriere buldoexcavatoare - 4 buc.  - 
Valoarea estimata fara TVA: 3.840.000,00  RON 

Caietul de sarcini prevede închirierea de autocamioane cu șofer și închiriere de echipament de terasament cu operator. 

Scopul serviciului de închiriere:

„Închirierea unor autocamioane și utilaje necesare pentru buna desfășurare a activităților desfășurate de RADP Cluj-Napoca pentru activitatea de întreținere și reparații străzi precum și pentru operarea pe platforma de stocare și depozitare temporară a deșeurilor menajere”, se arată în documentația aferentă anunțului de licitație. 

Autocamion 6x4 16 tone – 6 buc
Buldoexcavator – 4 buc. 

Autocamioanele și utilajele solicitate vor presta lucrări pe raza municipiului Cluj-Napoca și pe raza localităților limitrofe. 

În toamna anului trecut, Regia Autonomă a Domeniului Public aloca 1,8 milioane de euro pentru închirierea basculantelor care să transporte gunoaiele din Cluj la stațiile de deșeuri din Oradea, Alesd, Târgu Mures, Campulung, Hoghiz. 

CITEȘTE ȘI: Aproape 2 MILIOANE EURO costă închirierea basculantelor pentru transportul gunoaielor din capitala Ardealului în țară

Ulterior, RADP Cluj RADP a închiriat o stație de tratare mecanică a deșeurilor cu 200.000 euro.

În prezent, entitatea din subordinea Primăriei este pregătită să închirieze alte autocamioane și buldoexcavatoare pentru suma de cca 2 MILIOANE EURO. 

CITEȘTE ȘI: Cum arată noul trotuar din zona Parcului Mare: zona este făcută praf, iar pietonii sunt pe nicăieri FOTO

La începutul lunii martie, Primăria Cluj-Napoca anunța demararea lucrărilor de modernizare a străzilor Cardinal Iuliu Hossu și George Coșbuc, precum și a străzilor Vasile Alecsandri și Sindicatelor, contract atribuit Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj. 

„Lucrările de modernizare sunt realizate de RADP Cluj-Napoca”, notează reprezentanții autorității locale în anunțul privind moderizarea a patru străzi din zona Parcului Mare. 

CITEȘTE ȘI: Alte patru șantiere vor fi deschise în centrul Clujului: cca 16 milioane de lei pentru lucrări întinse pe 7 luni de zile

În decembrie 2020, consilierii locali aprobau un proiect de hotărâre privind modernizarea celor patru străzi din zona Parcului Central. Costul total alocat pentru aceste lucrări de modernizare se ridică la suma de 16 milioane de lei. 

 

Adauga comentariu