RADP Cluj contractează servicii de asistență tehnică pentru operarea manuală a stației de tratare a levigatului

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca contractează servicii de asistență pentru operarea stației de tratare a levigatului în mod manual. 

Licitația, sub forma unei achiziții directe, a înregistrat deja o ofertă în acest sens. 

Detalii Achiziție: Operare statie tratare levigat in mod manual

Descriere servicii: Pregătire pentru operare stație tratare levigat în mod manual și supervizare operare stație în mod manual.

Valoare estimată: 19.795,20  RON (3.999,76  EUR)

Tip de contract: Servicii

Finantare prin fonduri comunitare: Nu

Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj, structură aflată în subordinea Primăriei Cluj-Napoca, a înregistrat deja o ofertă pentru serviciile licitate din partea fimei S.C. Hofstetter Environmental S.R.L.

Hofstetter Environmental – înființată în aprilie 2021, cu sediul în Voluntari, jud. Ilfov și administrată de Alin Cosmin Schiopu (10%) și Annette Martina Hofstetter Pomphile (90%), este specializată în activități de inginerie și consultanță tehnică. 

Ziar de Cluj semnala recent că deși autoritățile anunțau că sistemul de management integrat al deșeurilor funcționează aproape perfect, civicii susțin că mai este de lucru până la operaționalizarea sistemului de prelucrare a deșeurilor din Cluj. 

Potrivit ultimului raport al autorităților privind stadiul de implementare a sistemului de management integrat al deșeurilor (SMID) în județul Cluj, colectarea, sortarea și prelucrarea deșeurilor funcționează aproape perfect, iar stația de sortare a deșeurilor mai are doar 10% până a deveni complet funcțională.

În realitate, după cum semnala fostul președinte al USR Cluj Cătălin Sălăgean, ADP Gherla continuă să colecteze deșeuri din oraș și le depozitează lângă stația de transfer de unde apoi le duce la Pata Rât.

În mod normal, stația de transfer ar trebui să deservească toată zona de nord-vest a județului, însă sistemul integrat de management al deșeurilor nu integrează încă gestiunea tuturor deșeurilor din județ. 

CITEȘTE ȘI: Autoritățile anunță că sistemul de management integrat al deșeurilor funcționează aproape perfect. Civicii le contrazic: SMID „nu integrează încă gestiunea tuturor deșeurilor din județ”

 

Adauga comentariu