Pulimea din UMF a rămas cu limba în aer la concursul de acordare a gradațiilor de merit pe 2017. Ștăbimea UMF însă și-a tras "pe merit" partea, mai ales Silviu Corpodean, Gina Riți și Iolanda Hiciu, care au organizatără concursul!

Ingerul Gabriel, mesagerul Domnului, cel care i-a vorbit lui Daniel si care a prevestit napasta asupra Sodomei si Gomorei, s-a pogorat in vis si asupra mea, ca biet ziarist, aducandu-mi vesti frumoase si pozitive din interiorul Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj. 

De fapt, mi-a adus si o veste negativa astazi, si anume faptul ca domnul Silviu Corpodean, vataf sef la UMF, ce trebuia azi sa ii dea in palma doctoritei Anamaria Truta, aia tinuta la aer conditionat de 8 grade si umilita, s-a imbolnavit subit si dintr-o data tocmai cand, la 12, trebuia sa prezideze comisia de disciplina. Multa sanatate, nea Silviu!

Intr-un registru mai pozitiv, ingerul Gabriel mi-a aratat pe tableta (da, si in Rai sunt iPad-uri) un document foarte pozitiv prin care se vede clar ca, la concursul de acordare a gradatiilor de merit facut in aprilie 2017, au castigat tocmai aia care l-au si organizat, asa cum era si cazul si asa cum se cuvine: pulimea cu sulele, stabimea cu lovelele.

Pana s-a dus ingerul Gabriel sa faca un pipi (e batran), eu i-am furat crestineste documentul astfel incat sa il redau lumii moderne si angajatilor UMF Cluj, ca sa nu uite nimeni care e randuiala in Universitate, cine sunt stabii si cine face parte din pulime.

Dintre toti, ii distingem prima si intaia oara pe fix organizatorii concursului, niste oameni simpli, merituosi, care e si normal ca s-au pus primii pe lista, fiindca, ce pana mea!, cine imparte parte isi face. Dupa cum bine observati din documente, primul pe lista, ca in filmele cu uaseceristi, s-a pus chiar Silviu Corpodean, directorul general administrativ al UMF. Si ce daca e in comisia de concurs, care e faza? El nu e oameni?

Apoi, matusicile Gina Riti si Iolanda Hiciu, si ele organizatoare de concurs, au ajuns la concluzia, dupa o dura autoevaluare, ca merita sa ia gradatii de merit! Brava!

Nu in ultimul rand, se cuvine sa il amintim si pe sinecuristul Mircea Jorj, seful de la Juridic, care s-a bagat si el la o frumoasa suplimentare de cascaval.

Cei ce sunt pe liste de la locul 1 la 20 sa nu uite sa il blesteme pe Liviu Alexa, dar restul de 56 de fraieri care au sperat la ceva corectitudine sa trimita un gand bun semnatarului acestei dezvaluiri. Nu conteaza ca sunt parte din categoria pulime, conteaza ca nu au gura murdara de la pupat cururi politice.

 

Nota: Daca aveti orice informatii despre ciordelile din UMF, mai ales PENALE, sa ii dati in gat pe scrie@ziardecluj.ro !

Granturi fraudate, bani cheltuiti pe deplasari inutile, informatii despre xeroxuri inchiriate ca sa poata avea profit firmele prietenilor lui Corpodean, DATI-I IN GAT!

Daca aveti golanii si din USAMV, UTCN, UBB sau orice alte institutii, DATI-I IN GAT!

 

Mult succes va doresc.

 

 

 

dedede

 

 

 

Ca sa nu fie cu suparare, sa ne uitam putin si la declaratiile de avere ale organizatorilor de concurs si ale castigatorului Mircea Jorj:

 

 

 

 

 

 

 

 

Rusine tuturor guvernelor ca Mircea Jorj, Silviu Corpodean si altii, specialisti enormi ai UMF, nu sinecuristi, au ajuns sa se umileasca pentru o paine inmuiata in gradatie de merit.

Comentarii

Dan

12.02.2018 22:32

Verificati concursurile trucate pe posturile castigate in ultimul an la UMF, in special Culda Dorina, Campean Andreea , Popa Elena Mihaela, Moldovan Minodora Claudia.

Stela

13.02.2018 20:50

Ati uitat sa mentionati concursul trucat pentru postul de farmacist sef IOCN, regizat special pentru Crina Muresan (Corbeanu), nulitate absoluta pentru acel loc de munca. Daca s-ar fi organizat un concurs "pe bune", parasuta asta cu greu ar fi obtinut nota 2, dar cu "regizori" de nivelul lui M.Bojita cine se poate pune..? Incredibil cum se pot "aranja" posturile caldute pentru cei care se trag din vechiul regim comunist!

eleonora

12.02.2018 23:35

aoleoo ce de cretinități de la cretinii pesedizdo-mafioți ai să-ți auzi! mai ales de la cretinele alea mereu gravide să plodească veșnic proști.

Dan

13.02.2018 00:16

Dezvaluirile dumneavoastra sunt cel putin interesante. Asteptam noi episoade din mediul academic al orasului de 5 stele, in speta acolo unde aceste nevinovate contradictii, mici incurcaturi sau mici mari potentiale abuzuri pot fi probate.Fiindca atunci se poate pune problema si de luare a unor masuri legale.

flori

13.02.2018 04:11
"Daca aveti orice informatii despre ciordelile din UMF, mai ales PENALE, sa ii dati in gat pe scrie@ziardecluj.ro !" De ce numai de la UMF? Din alte universtitati clujene nu e voie?......sau vreti sa nu ramanem fara patronat?.... ca si asa patrimoniul s-a furat si s-a distrus demult!

Mihai

13.02.2018 08:14

Am studiat documentele publicate. Ar fi interesant de publicat si cele pentru cadrele didactice. Sa vada toata lumea! Acolo sa vedeti clica lui Bojita infipta la miere!

irma

13.02.2018 14:30

La UTCN se procedeaza astfel: se cunoste cu saptamani inainte data de depunere a documentelor prin care se solicita gradatia, dar doar de catre stabi, nevestele si prietenii lor. Pentru restul se anunta vinerea (intotdeauna inaintea weekendului) ca data de depunere a documentelor va fi lunea urmatoare. Se dau trei (TREI) zile de weekend ca sa aduci dovezi pentru cererea de gradatie de merit.  

Eu

14.02.2018 11:45

De ce au modificat regulamentul de acordare a gradațiilor? Pt favorizarea celor numiți mai sus.,.,. Corpodene du te acasă și ramii acolo ,  nu îți ajunge CIT ai luat din medfuturesi tobimar îți face casa pe gratis? Hai .,.,. Du te mai bade!

Sargent

21.02.2018 16:34
Jorj ala e un lingau al piticului porno (i-a fost secretar), venit pe filiera pdl si impus prin toate functiile de incasat bani de la stat

avenger

08.03.2018 12:17

Doamna Riti e tot in concediu...........de multa vreme. Are legatura oare cu investigatia de fata sau cu faptul ca in grup de 'razbunatori" vom depune la DNA plangere impreuna cu documentele justificative ale unor concursuri trucate organizate de Domnia Sa in cardasie cu Corpodel?

punisher

11.03.2018 18:44

Ar fi interesant de descifrat legatura dintre umf si endava, multe doamne unfluente din umf ( administrativ) au sotii mari mahari la endava. Coincidenta doar?

Adauga comentariu