Publicatia online OchiulMaroClujean.ro a fost din nou suspendata. Patronul Bocdan Colcer (sau ceva) nu si-a platit hostingul. Avea de plata 2 euro pe luna. Ziar de Cluj demareaza o campanie de intrajutorare, un Cacaton caritabil

Dupa ce acum cateva zile relatam ca OchiulMaroClujean.ro era cat p-aci sa dispara urmand sa fie sters de Rotld, fiindca patronul publicatiei de mare angajament nu a avut 50 de lei ca sa isi reactiveze domeniul.ro, criza presei locale loveste din nou. 

In aceasta dimineata, vestea a lovit crunt in putinii cititori ai publicatiei (aproximativ 3). Pulicatia a fost suspendata pentru neplata hostingului.

Atenti cu problemele confratilor nostri, am cercetat putin si cat ar cuasta pe luna hostingul la firma de hosting a lu' OchiulMaroClujean.ro

E o suma imensa, cam 2 euro pe luna, pe care patronul Bocdan Colcer sau ceva nu a reusit sa o stranga. Este clar o imixtiune a fortelor politice locale care nu vor ca aceasta publicatie sa traiasca.

Ziar de Cluj intentioneaza sa organizeze un Cacaton caritabil in urmatoarele zile pentru a strange bani intru intrajutorarea lui Colcer sau ceva, care are oricum de platit si la asociatia de locatari ceva datorii.

Adauga comentariu