PSD Cluj mai presus de lege şi de infecţia cu COVID-19. Poză de la lansarea listelor pentru parlamentare cu candidaţii fără mască şi înghesuiţi ca la promoţie de tigăi

PSD Cluj și-a lansat miercuri candidații la alegerile Parlamentare din 6 decembrie. În afară de bla-bla-bla-urilor politicianiste din discursuri, pesediştii clujeni s-au mai remarcat doar la fotografia de final în care s-au înghesuit fără mască şi fără respectarea regulilor de combatere a COVID-19.

Bănuim că cei de la PSD Cluj sunt la curent cu regulile impuse de Guvern împotriva COVID-19, dar preferă să nu le respecte. Dacă până la momentul fotografiei de final s-au chinuit să respecte cât de cât regulile și au stat mai răsfirat dar toţi cei de la Cluj şi-au ţinut discursurile fără să poarte masca pe figură, iar "în cadru" s-au înghesuit mai ceva ca la o promoţie de tigăi sau la o sesiune de pupat moaşte.

Mai rău ca nişte babe-n presbiteriu, social democraţii clujeni nu poartă mască de parcă ar fi „mai presus de boală”.

O notă aparte în fotografie face Patriciu Achimaş, care parcă e îndesat cu piciorul între Vasile Dîncu şi Horia Chirtes. Fostul ministru al Sănătăţii în guvernul de securistotehnocraţi Cioloş, nu poartă nici el mască.

De la sesiunea de pozat este de presupus că Achimaş s-a dus la locul de muncă, la Institutul Oncologic Cluj, care abia acum realizăm cam de ce a fost şi va fi focar de COVID.

Adauga comentariu