PSD Cluj cere explicatii pentru indepartarea lui Marius Nicoara si Daniel Buda de tanarul Mihai Seplecan

Politicienii Social Democrati din Cluj le cer lui Daniel Buda si Marius Nicoara sa explice, in mod public, de ce au decis sa se indeparteze de tanarul liberal Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj. PSD Cluj a trimis astazi un comunicat de presa in care spune ca cei doi au fost cei care l-au sustinut pe Seplecan inca de la inceput.

“Copresedintii PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda si senatorul Marius Nicoara, s-au indepartat de liberalul Mihai Seplecan in ultimele saptamani, dupa episoadele jenante in care actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a ridiculizat institutia printr-un comportament juvenil, grobian.

In acest context, PNL Cluj este dator sa ofere explicatii si un punct de vedere  asupra acestui subiect, exact asa cum, in mai 2014, delegatia permanenta a PNL Cluj, formata din primari, viceprimari si presedinti de organizatii ai PNL din judetul Cluj au votat sustinerea lui Mihai Seplecan in functia de presedinte al Consiliuliu Judetean Cluj, in locul lui Horea Uioreanu.

Suntem constienti ca managementul falimentar al liberalului Mihai Seplecan este un motiv de rusine pentru PNL Cluj, avand in vedere lipsa solutilor in problema depozitarii resturilor menajere, blocarea finantarii extinderii parcurilor industriale din Cluj si situatia extrem de complicata a drumurilor judetene, insa toate aceste nereusite trebuie recunoscute si asumate.

In acest context, solicitam liderilor PNL Cluj sa reflecteze asupra declaratiilor efectuate in ultimii ani, luni si sa-si asume sustinerile politice pana la capat:

Am incredere ca in anul de mandat pe care il are de dus la bun sfarşit, Mihai Seplecan va reuşi sa faca lucruri pozitive pentru judeţ, sa-l scoata din blocaj şi sa-l aduca la standardul care-l merita” – Marius Nicoara, 10 iunie 2015.

Eu sunt din vechiul PDL, dar nu pot sa sustin o altfel de situatie. Fostul PNL este cel care desemneaza cine a fi candidatul” – Daniel Buda, 11 mai 2015”, anunta PSD Cluj.

Adauga comentariu