Proxenetul Jula continua “recrutarea’ de borfete la sediul de pe Muresului 11. DIICOT, ITM, toate bune?

Controversatul proxenet Lucian Jula pare să nu știe de frica DIICOT-ului. Ultimele informații primite de noi despre activitatea acestuia arată că proxenetul Jula continua sa faca ce stie el mai bine. Sa isi bata joc de lege.

La parterul service-ului auto, Jula are de mai multi ani un soi de call-center cu pastile. Mai mult, la sediul de pe strada Mureșului din Cluj-Napoca, intră și ies zilnic tot felul de tinere care se înscriu în tiparele prostiuatelor folosite de el și Sarpele în cluburile de curve din Europa. 

Spre exemplu, unei tinere domnișoare, pe numele ei Patricia, Jula i-a promis marea cu sarea, un loc de muncă legal și stabil, dar ce să vezi, aceasta a aflat că n-are nicio carte de muncă. Patricia vine zilnic la servici cu iubitul sau, scoate dintr-un sac de gunoi menajer niste pastile despre care nu stie ce contin si le ambaleaza. Marfa e vanduta de o pensionara, singura care accepta sa lucreze fara forme legale caci cica si-ar pierde pensia. Nu, nu e film rusesc, e realitatea. Jos, pastile, sus, curvoance.

Hai să recapitulăm puțin: în septembrie o bate pe Monica Hill (fata cere ordin de protecție la Poliție, dar se răzgândește în instanță), potrivit unor vrăbiuțe în ultimele luni Jula s-a lăudat că era urmărit cu elicopterele prin Mexic, în timp ce încerca să traverseze granița cu Statele Unite ale Americii, la service sunt suspiciuni că face evaziune fiscală, iar la etaj că recrutează fete pentru țări străine și că face comerț la negru cu pastile. Ba s-ar mai fi încurcat și cu junioara familiei de maramureșeni care dețin restaurantul (cu cele mai căutate săli de nunți) denumit după tânără: Gabriela, din localitatea Vișeu. 

Ce ziceți domnilor de la DIICOT Cluj? Să vină tot un procuror de la țară să facă și dosarul ăsta? 

Adauga comentariu