Proxeneții de la Turda vor rămâne în arest preventiv

Tribunalul Cluj a respins contestațiile formulate de interlopii Mihai Moldovan și Flaviu Oltean, dar și celealte cereri formulate ceilalți trei inculpați, cu privire la revocarea măsurii arestului preventiv sau înlocuirea acestuia cu arest la domiciliu și control judiciar. Pe data de 5 februarie, magistratului Luminița Filip a dispus arestarea preventivă a inculpaților: FLAVIU OLTEAN, MIHAI MOLDOVAN SEPTIMIU, CLADOVEANU-ANDREI ROBERT-NICOLAE, TANDURĂ ALEXANDRU DAN și MICU LAURA LUMINIŢA. 

Aceștia au contestat decizia, iar Tribunalul Cluj a dispus menținerea măsurilor preventive. Dat fiind că la Cluj nu mai există Centru de Arest Preventiv, Moldovan, Cldovean, Țandură și Micu rămân în arest preventiv la Mureș. Flaviu Ștefan Oltean însă rămâne arestat la Gherla, el fiind sub această măsură preventivă din vară, în dosarul în care este acuzat de trafic cu substanțe susceptibile. 

În același timp, la judecătoria Turda, pe data de 3 martie sunt așteptați și ”locotenenții” din Spania, pe numele cărora s-a emis referatul de arest preventiv, la Judecătoria Cluj-Napoca pentru a comenta acuzațiile. 

 

Adauga comentariu