Proteste în fiecare joi în fața sediilor PSD și UDMR din Cluj

Sediile din Cluj ale partidelor aflate la guvernare vor fi pichetate în fiecare joi dimineață, în semn de nemulțumire față de modificările aduse Codului Penal și pentru depolitizarea CCR. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Protestul va dura doar 15 minute.

„Te-ai săturat de corupție? Te-ai săturat să trebuiască să stai să păzești ”aleșii” țării, doar-doar n-or mai da un OUG să-și scape pieile de dosarele penale pe care le merită? Te-ai săturat să tot auzi că mor oameni în spitale în loc să meargă acasă sănătoși? Te-ai săturat să auzi că se prăbușesc acoperișuri de școli și că în loc să fie alocate fonduri pentru condiții decente de învățat, normele de siguranță sunt anulate pentru școli? Te-ai săturat de toate știrile oribile pe care le auzi în fiecare zi?
Ia măsuri! Hai cu noi în stradă, cere-le reprezentanților ”aleși” ai poporului să își utilizeze puterile pentru dezvoltarea țării, nu a buzunarelor proprii. În fiecare joi dimineață ne întâlnim în fața sediilor PSD și UDMR pentru a-i întreba pe cei din majoritate ce fac cu resursele pe care noi le-am încredințat statului și dacă lucrează pentru cetățeni.
Dacă joi pe la 8.30 dimineața treci pe lângă Eroilor nr. 2 (în fața sediului PSD & ALDE) sau Republicii 60 (în fața sediului UDMR) poate vrei să te oprești 15 minute să-ți exprimi dezacordul și față de modificările „cu dedicație” aduse Codului Penal și să ceri alături de noi depolitizarea CCR”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

Potrivit organizatorilor, flashmobul se desfășoară după următorul program:

Mesajul care va fi afișat înspre intrarea sediilor PSD și UDMR este: „Bună dimineața! Astăzi lucrați și pentru cetățeni?”.
Activitatea se desfășoară așa:
1) ajungem la 8:30 fix în fața sediilor PSD sau UDMR, ne desfacem izoprenul (sau orice altceva pe care se poate sta) și ne așezăm pe el sau stăm în picioare
2) pe parcursul celor 15 minute cât durează flashmobul, stăm nemișcați în liniște (ne putem gândi, de exemplu, la cum ar arăta țara dacă ar fi guvernată de oameni capabili și integri)
3) la ora 8:45 fix, când auzim un fluierat, ne ridicăm, ne strângem izoprenul și plecăm mai departe, fiecare la treburile lui
Ne vedem la 8:30!

 

Comentarii

Nicolae Pop

02.07.2018 13:24

 ...neispravitilor mergeti la munca, mergeti la scoala, sau cititi in loc  sa va plimbati hoiturile sau cel mai frumos ar fi sa intrati in biserica sa va rugatu  ca sa va putem considera fiinte umane nu rame.

Adauga comentariu