PROTEST: Angajații Aeroportului ”Avram Iancu”, din nou în stradă

Decizia lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, de a bloca fondurile alocate Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, i-a scos din nou în stradă pe angajații instituției. 

Ca si acum două săptămâni, zeci de angajați s-au adunat în fața Prefecturii din Cluj-Napoca, unde au protestat pașnic și silențios, fiecare având pancarte cu mesaje precum: „Atacați  HCJ 33/2019”, „Împreună dezvoltăm aeroportul”. 

Nemulțumirile acestora sunt aceleași: se dorește o dezvoltare a aeroportului și continuarea activității sale în cele mai bune condiții. 

Un alt lucru care îi nemulțumește pe sindicaliști este faptul că unii membrii din Consiliul de Administrație au fost numiți ilegal de către președintele Consiliului Județean, Alin Tișe. Din cauza acestui motiv, pe data de 10  mai, 5 reprezentanți ai aeroportului au purtat o discuție cu prefectul județului Cluj, Aurel Cherecheș pentru a ataca hotărârea de consiliu Nr. 33. 

La acel moment prefectul le-a transmis angajaților că este 95% convins că această hotărâre trebuie să cadă. După mai bine de două săptămâni de la negocieri, reprezentanții aeroportului nu au primit nicun răspuns, și au ieșit din nou în stradă. 

„Așteptăm cu interes să vedem care va fi hotărârea domnului prefect, ce va face în continuare. Noi oricum, de astăzi până joi inclusiv, în intervalul orar 12:30-13:30, vom picheta Prefectura”, a declarat Ana-Maria Crețu, reprezentantul Sindicatului Independent din cadrul aeroportului din Cluj.  

 

Adauga comentariu