„Prorectorul” Cosmin Irimies sau răzbunarea prostului: Academia U-Luceafărul e alungata din parcul Babeș!

După ce a pus pe butuci echipa de fotbal a Universității printr-un management bazat pe importul masiv și costisitor de jucători portughezi, strategie care a dus clubul pana pe locurile de retrogradare în C, „pro-rectorul” Cosmin Irimies se pregătește de o noua lovitura data lui U: distrugerea Academiei U-Luceafărul!

Scos din schema de trei săptămâni după ce pana și molatecul Radu Constantea a avut o răbufnire de luciditate și a ridicat tăblia cu „schimbare”, Cosmin Irimies nu s-a împăcat deloc cu postura de rezerva. Și, pe principiul eu v-am făcut, eu va omor, Irimies a trecut la treaba. Prima data și-a pus slugoii sa demisioneze împreună cu el, fiind trădat însă chiar de mana lui dreapta, Bogdan Cantor. Acesta a refuzat sa își urmeze șeful și, în pofida amenințărilor, a rămas în continuare la echipa. Furia lui Irimies s-a îndreptat apoi asupra juniorilor, cărora le-a limitat accesul în parcul Babeș doar la terenul construit și amenajat de partenerii Academiei Luceafărul. Și aici însă pe baza unui program strict, care a împuținat atât de mult orele de folosință a terenului încât, în acest moment, juniorii mici ai Academiei nu mai au unde se antrena!

Sursele noastre spun ca răzbunarea lui Irimies nu se va opri aici și în câteva zile chiar echipa mare urmează sa fie scoasa din parc pe motiv ca deteriorează terenul!

Bravo, Ioan Aurel Pop, felicitari ca girezi un asemenea dobitoc!

Adauga comentariu