Prorector Spiru Haret: “Semnaturile de pe diploma lui Seplecan sunt contrafacute”

Prorectorul Universitatii Spiru Haret, Gheorghe Bica, a confirmat pentru TVR ca diploma de licenta in drept si administratie publica a lui Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj, este falsificata.

“Toate semnaturile de pe diploma, la rector, la decan, la secretar, sunt contrafacute. Universitatea Spiru Haret emitea in 2006 diplome care erau completate olograf, erau scrise de mana si nu diplome scrise in sistem computerizat”, Gheorghe Bica, prorector al Universitatii Spiru Haret.

Mihai Seplecan sustine, intr-un comunicat de presa, ca este victima unei conspiratii menite sa il indeparteze din fruntea judetului. De altfel, Seplecan este pasibil sa fie cercetat pentru fals si uz de fals, fapte prevazute in Codul Penal.

Potrivit sursei citate, Politia clujeana a inceput o ancheta si a trimis Universitatii Spiru Haret o adresa prin care solicita detalii despre diploma lui Mihai Seplecan.

Comentarii

phantom

25.11.2015 14:23

un judet plin de universitari si universitati , condus de un semidoct,fara pregatire si/sau studii de orice fel..sa ne fie rusine!ne meritam soarta

Liviu M.

25.11.2015 14:32

Ma mira cum un personaj ca asta e inca intr-o functie atat de importanta.

Athos

25.11.2015 16:41

Poate ca-i falsa, poate ca nu. Dar simplu fapt ca e diploma de Spiru' ridica deja foarte multe semne de intrebare despre titular. Si despre cei care l-au sustinut sa ajunga pana aici.

Adauga comentariu