Propunere pentru Primăriile Cluj-Napoca și Florești: Strada Valea Gârbăului, locul perfect pentru curse off-road - FOTO

Pe strada Valea Gârbăului, clujenii își rup mașinile din cauza stării extrem de proaste a drumului. Se circulă ca la cursele de offroad, prin bălți, gropi și noroi. Primăriile din Cluj-Napoca și Florești (de care aparține strada) nu au mișcat un deget până acum pentru modernizarea drumului. Din cauză că nu există trotuare, pietonii riscă în orice moment să fie accidentați.

Clujenii care circulă zi de zi pe strada Valea Gârbăului sunt disperați din cauza ignoranței autorităților locale care nu au fost în stare, de ani de zile, să asfalteze drumul. Un cititor ne-a trimis câteva imagini care arată dezastrul de pe această uliță, “stradă” fiind un cuvânt prea pretențios ținând cont de halul în care arată.

“Vă atașez rugămintea disperată adresată Primăriei: Doresc să vă aduc la cunoștință că pe strada Valea Gârbăului nu se poate circula, nici pe jos, nici cu mașina. Nu înțeleg de ce nu luați măsuri. Așteptați să se întâmple vreo nenorocire? De variantă nu mai vorbim. Nu lucrează nimeni de peste 2 luni. Au făcut doar praf și murdărie drumul. Veniți să vedeți? Pentru ce plătim taxe? Avem de dus și adus copii la școală/grădiniță. De fiecare dată riscăm să ne accidenteze mașinile. Este posibil așa ceva? Luați măsuri urgente!!!! Primăria se pare că nu este interesată, iar situația este mult mai gravă decât apare în imagini. Nu există trotuar, nimic. Este o aventură.... Poate puteți să ne ajutați măcar cu informare media”, ne-a scris cititorul nostru.

Vom adresa Primăriilor Cluj-Napoca și Florești o solicitare în acest sens. Ținând cont de obiceiul angajaților Biroului Mass-Media de a răspunde cererilor jurnaliștilor cu o întârziere foarte mare, sunt șanse să fie asfaltată strada până când vom primi răspuns.

 

 

Adauga comentariu