Promoție la semafoare în Piața Lucian Blaga

Șoferii clujeni au remarcat că în Cluj-Napoca a avut loc o altă premieră: cele mai multe semafoare pe metru pătrat din țară. Minunea s-a întâmplat în Piața Lucian Blaga, acolo unde muncitorii trag tare să termine lucrarea la timp, de frica lui Boc care îi amenință că vine cu chitanțierul. 

Șoferii chiar au făcut un concurs care reușește să numere toate semafoarele, iar un șofer mai curajos chiar a făcut o sugestie de brad pentru Piața Lucian Blaga. Probabil că Boc s-a gândit ca fiecare șofer să aibă propriul semafor, în acest fel nu o să mai aibă loc șicanări în trafic. 

Pentru unii șoferi clujeni și un singur semafor e greu de văzut, dar când toate vor fi în funcțiune va fi legea junglei. Fiecare se va ghida după cum consideră, iar intersecția va ajunge un adevărat coșmar pentru firmele de asigurări. 

Adevărul e că Boc a vrut să arate că la Cluj o ducem bine, iar dacă avem de unde, de ce să nu punem? Nu suntem noi orașul cel mai cel, păi să se vadă. Nu suntem noi orașul premierelor, pai luați de aici încă o premieră: cea mai semaforizată intersecție. Bateți-o pe asta!

sursa foto: Facebook/Soferi de Week-end Cluj

Adauga comentariu