Promisiunile de asfaltare a străzii Mozart s-au concretizat în gropi adânci – FOTO

Strada Mozart este în continuare neasfaltată, deși locuitorii solicită modernizarea acestei artere încă de acum zece ani. Într-un răspuns transmis cetățenilor în 2019, Gheorghe Șurubaru, viceprimarul municipiului spunea că urmează să fie întocmită documentația pentru modernizare. Anul trecut, viceprimarul Dan Tarcea declara că în primăvara lui 2021 vor începe lucrările. Așteptăm noi declarații pe această temă pentru că asfaltul în mod cert va îmtârzia să apară.

Strada Mozart face legătura dintre cartierul Bună Ziua și Calea Turzii, ceea ce înseamnă că este o arteră foarte circulată. Deși, de-a lungul anilor, cetățenii au transmis nenumărate solicitări către Primărie pentru realizarea de lucrări, nici până acum nu s-a făcut nimic. S-au ales doar cu promisiuni neonorate.

Ieri, strada arăta poate mai rău decât în anii trecuți. Gropile sunt adânci, iar șoferii trec cu mare atenție, la viteză redusă pentru a nu-și rupe autoturismele. De ocolit nici nu poate fi vorba.

Teoretic, lucrările de modernizare a străzii ar trebui să înceapă în primăvara acestui an. Cel puțin așa spunea Dan Tarcea, în toamna anului trecut. Astfel de vorbe însă au mai fost aruncate în vânt și de city manager-ul Gheorghe Șurubaru, în 2019.

Până acum, potrivit reprezentanților Primăriei, nu s-a putut moderniza strada din cauză că o parte este în domeniul public, iar o altă parte în domeniul privat.

Adauga comentariu