Profitând de faptul că Poliţia locală zace în urma infectărilor cu COVID-19, dezaxaţii îşi fac mendrele prin parcări: 36 de mașini au fost avariate in Cluj-Napoca

În municipiul Cluj-Napoca ordinea și siguranța par să fi fost abandonate: peste 30 de autoturisme au fost avariate într-o parcare din cartierul Mărăști, iar proprietarii au fost nevoiți să constate că mașinile sunt cu cauciucurile tăiate. Incidentul a fost înregistrat în dimineața zilei de joi, în condițiile în care un număr de 11 polițiști locali, împreună cu directorul general al Poliției locale, Marcel Nicu Bonțidean, sunt infectați cu COVID-19. 

CITEȘTE ȘI: Marceluş Nicu Bonţidean, şeful Poliției Locale Cluj-Napoca și alți 11 agenți, infectați cu COVID-19. SĂ-I MULŢUMEASCĂ LUI EMIL BOC!

De bună seamă, victimele acestui incident se întreabă cum rămâne cu ordinea și siguranța publică din oraș, iar aceasta întrucât tema pandemiei și a sancționării cetățenilor care nu poartă mască ori nu respectă restricțiile impuse de Guvernul PNL-ist nu reprezintă singurele probleme ale municipiului. 

Din contra, pe fondul canalizării atenției spre singura temă fluturată în spațiul public – creșterea numărului de infectări în Cluj, celelalte probleme din oraș par să fi fost abandonate de autorități și oamenii legii.   

Așa arată autoturismele avariate, găsite de proprietari în dimineața zilei de joi, în parcarea de după calea ferata din cartierul Mărăști, din strada Campul Painii nr. 89

aproximativ 36 de mașini au fost avariate, având cauciucurile tăiate

 

 


Adauga comentariu