Profit în scădere pentru nemții de la Hunnebeck Romania, producător de cofraje, schele și tehnică de siguranță

Hunnebeck Romania cu sediul în Căpușu Mare, județul Cluj, a publicat pentru anul 2020 date financiare mai proaste decât cele din 2019. Compania este deținută de Hunnebeck GMBH Germania (100%) și Infrastructure Holdings BV Olanda (0%).

Hunnebeck Romania a rulat, în 2020, o cifră de afaceri de 18 milioane euro, mai puțin cu aproximativ 500 mii euro decât în 2019. În urmă cu trei ani, compania avea venituri totale de aproape 16 milioane euro.

Profitul net declarat de nemții din Căpușu Mare a fost anul trecut de peste 1,7 milioane euro, în scădere față de anul 2019 când profitul net a fost de peste 2,3 milioane euro. În urmă cu trei ani, profitul net a fost de 243 mii euro.

Numărul mediu de salariați pe care îi avea Hunnebeck Romania anul trecut a fost de 81.

Hunnebeck este parte a grupului de firme BrandSafway și este unul dintre cei mai importanți producători internaționali de cofraje, schele și tehnică de siguranță.

„Din 1929, sprijinim industria construcțiilor cu soluții parțiale și complete, care se caracterizează prin cea mai bună calitate, flexibilitate optimă și eficiență economică maximă. Ca parte a grupului de firme BrandSafway, vă oferim toate avantajele unei rețele mondiale cu peste 340 de sucursale și 38.000 de angajați. Noi, cei de la Hunnebeck, vă furnizăm soluții care au la bază o planificare fiabilă a costurilor și a timpului, oferind mai multă eficiență și securitate pe șantier. Acestea sunt personalizate și provin dintr-o singură sursă - pentru numeroase sectoare ale construcțiilor, de ex. infrastructură, clădiri multietajate, construcții comerciale și de locuințe”, scrie pe site-ul companiei.

Adauga comentariu