Profit de aproape 2 MILIOANE EURO, anul trecut, pentru distribuitorul italian de gaze naturale CPL Concordia Cluj-Napoca. Este cel mai bun profit din istoria firmei

CPL Concordia Cluj-Napoca, distribuitor de gaze naturale cu capital exclusiv italian, este pe piața din România din 2002. Compania a avut o creștere constantă din anul înființării până anul trecut. 2020 a fost cel mai bun an pentru italienii de la CPL Concordia din punct de vedere al profitului.

Anul trecut, CPL Concordia a înregistrat peste 9 milioane euro cifră de afaceri, aproximativ la fel ca în 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de peste 9,3 milioane euro. În 2018, cifra de afaceri a depășit valoarea de 7,8 milioane euro. Cifra de afaceri din 2019 a fost cea mai bună din anul 2002 (anul înființării) până în 2020.

Profitul net declarat anul trecut, aproape 2 milioane euro, este cel mai bun din istoria firmei. Câștigul net din 2020 este mai mare cu aproximativ 500 mii euro față de 2019. În urmă cu trei ani, compania a declarat profit net de peste 1,1 milioane euro.

Anul trecut, CPL Concordia avea un număr mediu de 63 de salariați, față de 59 în anul 2019.

CPL Concordia este deținută în exclusivitate de CPL Concordia Societate Cooperativa Italia și este administrată de Fausto Ricco.

CPL Concordia Filiala Cluj România are ca obiect principal de activitate distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte.

„Societatea noastră este titulară a 27 de contracte de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (în județele Cluj, Alba, Bistrița Năsăud, Sălaj și Satu Mare) și activează în baza licenței pentru desfășurarea activității de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale și a licenței pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, emise de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei București”, scrie pe site-ul companiei.

Adauga comentariu