Profit de aproape 1 milion de euro, în 2019, din tipărirea de reviste și distribuirea de corespondență pentru compania Zipper Services Cluj-Napoca, parte a unui grup de firme maghiar

Zipper Services Cluj-Napoca este parte a grupului de firme format din ANY Security Printing Company și TIPOHOLDING, companii de prestigiu în Europa de Sud-Est care își desfășoară activitatea în 5 țări (Bulgaria, Moldova, România, Slovacia, Ungaria). De-a lungul anilor, au cultivat o experiență bogată în domeniile direct mailing și produse de securitate și au adăugat celor două activități de bază soluții și servicii noi de procesare și management de date și documente.

În anul 2004, GPV Groupe a demarat un proiect greenfield în domeniul corespondenței integrate, contribuind la crearea GPV Mail Services. În același an, ANY Security Printing Company a fondat TipoDirect, cu același obiect de activitate.

Potrivit ultimelor date financiare disponibile, Zipper Services Cluj-Napoca a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 22,6 milioane euro, față de 21,3 milioane euro în 2018 și 23,4 milioane euro în 2017. Valoarea veniturilor totale din intervalul 2017 – 2019 este cea mai mare din istoria firmei. Cifra de afaceri din primul an de activitate a fost de 41.200 euro, iar apoi a crescut în fiecare an. În anul 2005, veniturile totale au crescut foarte mult până la valoarea de 626 mii euro.

Cel mai mare profit net pe care l-a declarat compania Zipper Services a fost în 2017: aproape 2,2 milioane euro. Compania a făcut profit semnificativ și în 2015: aproape 1,5 milioane euro și în 2016: aproape 1,8 milioane euro. În urmă cu doi ani, Zipper Services a făcut un profit de peste 981 mii euro, iar în 2018, profitul net a fost de aproximativ 985 mii euro.

Compania și-a început activitatea cu 3 angajați, iar în 2019 a ajuns la 156 salariați.

Zipper Services are doi asociați: Any Biztonsagi Nyomda NYRT (Ungaria) și Tippo Offset SRL (România). Ambii asociați dețin fiecare 50% din acțiuni. Consiliul de Administrație este format din următoarele persoane: Falzgraf Balazs, Pap Gergely, Molnar Gergely, Karako Tamas (toți din Ungaria) și Doru Ioan Vijianu.

Tippo Offset are obiect de activitate alte activități de tipărire, cifră de afaceri peste 1,1 milioane euro, profit net de 388 mii euro și 27 de angajați. Compania are asociat unic un holding din Ungaria.

Alte trei firme sunt conectate direct de Zipper Services: Div Total Consult București (activități de consultanță pentru afaceri și management, asociat unic și administrator Doru Ioan Vijianu, cifră de afaceri 34.800 euro, profit net 2700 euro și un angajat); Azzara Net București (comerț cu amănuntul al pâinii, asociați Doru Ioan Vijianu și Ioana Păun, cifră de afaceri 35 mii euro, pierderi de 6.500 euro și 3 salariați); Enterprise Business Driver București (alte activități de servicii privind tehnologia informației, asociați Doru Ioan Vijianu, Vlad Florea și Sorina Mariana Postelnicu).

Adauga comentariu