Profit de 1,1 MILIOANE EURO pentru dezvoltatorul de soluții software Property Shark, subsidiara din România a americanilor de la Yardi

Property Shark Cluj-Napoca, dezvoltator de soluții software, una din cele două subsidiare din România ale companiei americane Yardi, a înregistrat, anul trecut, o scădere a veniturilor totale și a profitului, dar a crescut numărul mediu de angajați. Compania și-a început activitatea în România în 2006.

În 2020, Property Shark a raportat o cifră de afaceri de 19,1 milioane euro, în scădere față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de 21,1 milioane. Cifra de afaceri din 2019 a fost cea mai mare din ultimii zece ani.

Profitul net a scăzut mult anul trecut comparativ cu 2019. Astfel, în 2020, Property Shark a declarat un profit net de peste 1,1 milioane euro, față de peste 3,5 milioane euro în 2019.

În 2020, compania a avut un număr mediu de 471 salariați, în creștere față de anul 2019 când avea 459 angajați.

Asociatul unic al Property Shark este Yardi System INC (USA), iar administrator este Morrell Gordon (USA).

Yardi Systems INC (SUA), furnizor de soluții IT pentru domeniul imobiliar, este asociat unic al Property Shark Cluj-Napoca, administrată de Gordon Morrell (SUA). Property Shark a fost înființată în 2003 de Matthew Haines ca un serviciu de prezentare de rapoarte din domeniul imobiliar, listare a proprietăților executate silit șo hărți imobiliare. Inițial a avut acoperire doar pentru New York. Doi ani mai târziu s-a extins în California, Pennsylvania și Florida. În 2007, companii importante din real estate au început să colaboreze cu site-ul Property Shark. În anii următori, compania a avut un succes tot mai mare, ceea e a dus la cumpărarea companiei de către Yardi, în 2010, cu scopul extinderii serviciilor la nivel național.

În 2011, serviciile Property Shark acopereau deja 46 de state americane. În 2013, Property Shark avea 1 milion de membri. Acum, acoperă peste 110 milioane de proprietăți din SUA, New York fiind acoperit atât în ceea ce privește imobilele rezidențiale cât și imobilele comerciale.

Americanii de la Yardi mai dețin în Cluj-Napoca și Yardi Call Center.

Adauga comentariu