PROFII CLUJULUI - Delia Ivan, profesoara de canto care modeleaza voci online

Delia Ivan are o voce incredibila si a demonstrat in multe randuri ca este un artist valoros. Insa si-a descoperit menirea de a-i ajuta pe altii sa isi antreneze vocile, fiind de 5 ani profesor de canto la Voltaj Academy.

Delia Ivan canta de cand era mica. Parintii au dus-o la Clubul Copiilor, unde a inceput sa cante muzica populara, a facut dansuri populare. A inceput sa ia lectii de chitara si a prins gustul folk-ului, iar dupa ce a ajuns la liceu a cantat intr-o trupa pop. A venit in Cluj, din Simleul Silvaniei, a facut o pauza si a inceput canto clasic. Dupa care si-a descoperit marea dragoste, jazzul. Astfel arata, foarte sec, cariera muzicala a uneia din cele mai indragite profe'.

Desi s-a mutat in Copenhaga, Delia si-a pastrat postul de la Voltaj Academy. Iar pandemia nu a prins-o pe picior gresit, deoarece profesoara de canto deja preda de un an si jumatate pe o platforma online, creata special pentru ca ea sa poata tine legatura cu elevii sai. Aceasta platforma le-a fost foarte utila si colegilor, dar si celorlalti elevi ai scolii.

Cum reuseste sa interactioneze de la cateva mii de kilometri cu tinerii artisti pe care ii ajuta sa isi creasca performantele? Delia are secretele sale. Dar... ne impartaseste cateva in materialul video.

 

 

Adauga comentariu