PROFII CLUJULUI – Adina Mureșan, antrenor din pasiune: “Alergarea e fiziologică, suntem făcuți să ne mișcăm”

Adina Muresan e unul dintre antrenorii care isi motiveaza si isi ajuta elevii sa isi depaseasca limitele. Pe pista de la Cluj Arena, in Parcul Babes, in sala sau pe vreo potecă de munte, are mereu o vorba de duh, un „Hai, ca poti!”, un gest care te ajuta sa mergi mai departe.

Fosta sportiva de performanta, alergatoare de placere si antrenoare din pasiune, Adina e genul acela de om care pune suflet. Iar atletismul e in sufletul sau.

Dupa ce s-a terminat starea de urgenta, cand a putut iesi la prima alergare serioasa, dupa cateva saptamani bune de activitati sportive restranse, a plans. Cu lacrimi siroinde pe obraji. De bucurie! Si de atunci a ajuns sa pretuiasca altfel libertatea si sa alerge cu si mai multa recunoastinta, deoarece a simtit cum e... sa nu poti alerga.

Isi iubeste fiecare elev in parte si cea mai mare temere a sa a fost aceea de a nu-si dezamagi fosta antrenoare, mentorul si, acum, partenera in aventura descoperirii de noi talente. Vorbeste cu mult drag si recunostinta despre Mihaela Botezan, dar si despre activitatile zilnice, care implica multi copii galagiosi, dornici de miscare.

Adina are un mesaj si pentru parintii care pun scoala pe primul loc. Dar... mai bine, urmariti materialul video.

 

 

 

 

Foto - Facebook Adina Muresan

Adauga comentariu