Profesorul univ. dr. Florin Stamatian, șeful Clinicii Ginecologie I: „Mi-a fost foarte dragă meseria asta, chiar dacă ginecolog am ajuns din întâmplare”

Comentarii

Angela Beian

14.07.2015 22:32

Este cel mai bun profesor știe ce face și foarte sigur pe el . Mă bucur ca l-am cunoscut.

florin

22.09.2016 13:43

Asa e! SPAGARUL SEF!

Gabriela Culda

15.07.2015 08:58

Un medic de exceptie.Un adevarat profesionist !,,

Un parinte

15.07.2015 13:09

Nu contest...poate ca Stamatian este un medic bun, dar trebuie sa invete ca nu este Dumnezeu pe pamant. Si el si ceilalti medici de la Gine 1, ar trebui sa puna viata micutzilor pe primul loc, nu ambitiile personale sau regulile stupide. O regula stupida la Gine 1 e ca nu se fac operatii de cezariana, tot Clujul stie asta. Numai si numai in cazuri extreme(sau la privat, ca acolo se marca banu' gros). Fetita mea a murit anul acesta. Poate ca cezariana ar fi salvat-o, poate ca nu(cunostintele noastre, medici, au spus ca era OBLIGATORIE in situatia ei). Numai D-zeu stie si Muresan de la Gine 1. N-o sa-mi caut dreptatea in justitie, desi inclusiv asistentele mi-au spus ca medicul ar fi recunoascut dupa nastere "ca si-a asumat riscuri prea mari si ca nu mai face asa ceva in viata lui". Revenind la "micul terorist" Stamatian. Sa fie medic...sa fie om...iar ca sef de secie, sa lase pe altcineva cu aptitudini manageriale, cu bun simt, nu cu mana forte si cu groaza bagata in personalul de acolo.

Balan Alina

15.07.2015 13:19

D-le Prof.univ. Dr. Stamatian, desi nu va cunosc personal, v-am intalnit doar de cateva ori in Clinica de Ginecologie eu fiind in stagiu practic la acea vreme, vreau sa va transmit salutari din Belgia din partea Doctorului Dupire Jacques si a Primarului Jean-Luc Crucke din Frasnes Les Anvaing. Sunt o asistenta medicala care lucreaza aici de 4 ani si Dl. Dr. Dupire Jacques se ocupa de foarte multi pacienti unde lucrez. Numai cuvinte de lauda si multumire la adresa dvs. din partea D-lui Dr. Dupire si a Primarului Jean-Luc Crucke (prins la Cluj in timpul revolutiei din '89). Mi-au cerut un numar de telefon de-al dvs. pentru a va contacta si am cautat pe internet un numar al Clinicii de Ginecologie 1. Mi-au dat de inteles ca ar vrea tare mult sa va reintalneasca...Va doresc multa sanatate si o zi buna!

Florica Dragos-Roman

28.10.2016 18:16

Frumoasa poveste de viata, stimate domnule prof. dr. Stamatian!Toata admiratia si respectul!Mult succes in continuare!

O fosta pacienta

23.11.2016 23:04

Si copilul meu si cu mine era sa murim la nastere, in Gine I, tot datorita politicii non-cezariana....Vechile rani personale ale D-lui Stamatian (daca este adevarat ce se spune prin Cluj) nu se vindeca lasand sa moara copiii altor oameni, sau pe alte mame. 

Adauga comentariu