Profesoara Gabriela Olar a dat în judecată Primăria Zalău. Anunță că va deschide proces și împotriva Primăriei Cluj-Napoca

Profesoara de fizică de la Colegiul Național ”Silvania” Zalău, Carmen Gabriela Olar a dat în judecată Primăria Zalău, pentru o somație de plată venită în urma unei amenzi din Cluj-Napoca. Profesoara este foarte supărată pe instituția condusă de Ionel Ciunt, deoarece amenda în Cluj-Napoca a primit-o în ianuarie, iar somația de plată a primit-o în luna iulie, de la Primăria Zalău. Carmen Gabriela Olar a primit o amendă de parcare în luna ianuarie 2019. 

Mai mult, aceasta susține că în momentul când a primit acea somație de plată, în plic se afla și executarea silită, ceea ce nu este normal din punctul ei de vedere. 

”Am primit o amendă în Cluj-Napoca și nu mi-a fost trimisă în termen legal în Zalău să o pot plăti. Am fost la Primărie să întreb de ce nu mi-au trimis-o la timp. Mi s-a spus că ei au primit-o în ianuarie și că ei trimit somații o dată pe an. Am găsit un talon de mandat postal în care apare o semnatură care nu este a mea, cum că am primit acel proces verbal de amendă. Eu nu l-am primit, pentru că este alt buletin acolo. Este foarte ciudat ce s-a întamplat. Mai mult, în acelasi plic am primit și somație de plată și executare silită. Așa ceva nu este normal. Dacă am gresit o să platesc. Sunt curios cine a stabilit ca aceste somații să fie trimise doar o dată pe an”, ne-a declatrat Carmen Gabriela Olar. 

Carmen Gabriela Olar susține că va deschide proces și împotriva Primăriei Cluj-Napoca. 

Adauga comentariu