Profesoară din Câmpia Turzii, hărțuită de elevi cu jucării sexuale. Femeia a primit prin poștă un vibrator și alte obiecte erotice

Scandal de proporții la liceul teoretic ,,Pavel Dan” din Câmpia Turzii. O profesoară de limba română își acuză elevii de hărțuire după ce a primit prin poștă mai multe pachete cu jucării sexuale. Femeia a găsit în cutii un vibrator și alte obiecte erotice. 

Totul a început luna trecută când dascălul a avut câteva conflicte cu elevi din clasa a XII-a. Ca să se răzbune, adolescenții au comandat pe internet un manual de gramatică și i l-au trimis profesoarei.

După câteva săptămâni însă, gluma a început să se îngroașe. Elevii au făcut chetă și au comandat din Statele Unite jucării sexuale.Profesoara a primit patru colete în care erau ascunse obiecte erotice.
Disperată, femeia a apelat la autorități. Polițiștii au reușit să să îl identifice pe băiatul care a plasat comanda și au aflat că acesta era susținut de un coleg. Cei doi au fost chemați la poliție pentru declarații, împreună cu părinții.

”Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale,” a declarat Carmen Pompaș, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Însă conflictele profesoarei cu cei doi elevi nu s-au oprit aici. Zilele trecute, femeia i-a prins folosind telefoanele în timpul orei, lucru interzis de regulamentul școlii.

Dascălul ar fi confiscat telefoanele și i-ar fi amenințat pe băieți că va citi toate mesajele cu voce tare, în fața clasei. Speriat, unul dintre copii ar fi leșinat.
Inspectoratul Școlar Cluj s-a autosesizat și a cerut școlii să facă o anchetă internă. 

 

Adauga comentariu